Hogy neveljem meg a lányom?
Figyelt kérdés
Egyszerűen minden nap későn jár haza és ha megkérdezem, hogy hol volt rávágja, hogy semmi közöm hozzá. Múltkor találtam cigit és alkoholt is a táskájában, de amikor kérdőre vontam elkezdett üvölteni, hogy miért kutakodom a cuccában. Szemtelen és nagyon rosszak a jegyei.
A kérdésem igazából az, hogy hogyan neveljem meg? Ha csak megkérem, hogy maradjon otthon azért is elmegy. Zárjam be? Vagy mit csináljak? És a jegyei? Csoda ha nem bukik meg. Mit rontottam el? 1 éve még 4-es tanuló,aranyos, jó kislány volt. Most 13 éves
2021. jan. 27. 20:47
31/34 A kérdező kommentje:
Bezàrtam, tehàt nem tud kimenni, de a jegyei nem igen javulnak. Viszon azt sikerült megbeszèli, hogy ha addigra hazaèr amire megbeszèltük akkor kap egy minimàlis zsebpénzt és napi 1 óra telefonozást . Letöltöttem a telefonjára egy appot ami egy óra online lét után letiltja a közösségi oldalakat. És mivel tőlem függ ez már nem annyira szemtelen, de természetesen meg van bőven javítani való a viselkedésén. Ha jobbak lesznek a jegyei és nem lesz szemtelen tobb zsebpénzt es több telefonozási időt kap.
2021. febr. 7. 14:13
33/34 Homokszem1234 válasza:
Hát pont abban a korban lehet hogy most ez az ami érdekli ne tiltsd neki de legyél következetes hozz szabályokat amiket be kell tartani,pl.: mehetsz csak szólj hogy mikor érsz haza hova mész kikkel utána mindenféle szidás nélkül meséljen el mindent hogy mi volt hívjon fel néha stb. esetleg mesélhetsz neki te hogyan kamaszodtál ezek lehet érdekelni fogják ha nyitottan és nem ellenségesen állsz a dologhoz hidd el ő is úgy fog. nem lehet hogy szomorú vagy bántja valami, ha ez ennyire rendszeres akkor saját tapasztalatok alapján benne van a pakliba
34/34 anonim válasza:
Na ez szép volt kérdező, így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!