Ha lesz majd lányom, akkor hogy neveljem majd ogy "Jo kislány" legyen?
Eddig 11 egyéjszakás kalandom volt, és 5 barátnöm.
A barátnöim elég sokszor nálam aludtak/átjöttek hozzám délután, de a szüleiknek azt hazudták hogy barátnöjénél alszik.
Szoval ha lesz(nek) majd lányom, akkor nem akarom hogy ilyenek legyen majd.
De ha szigoru leszek majd, akkor csak hazudozni fognak. :S
18/f
látod, ez a bűn és bűnhődés...
akármilyen "jó" kislányod lesz, nem fogsz benne bízni, mert láttál már olyat, (sőt kihasználtál) aki csak hazudta a jókislányságot.
ez van - még ha nem is tetszik is...
Ha rád ütött kérdező, akkor olyan lesz mint te! Sajnos a gyerek attól függ milyen lesz, hogy milyen a kapcsolata a szüleivel. Ha megtiltod neki, titokban fogja csinálni. ha nem tiltod meg neki, csak normálisan neveled, hogy legyen igazi nő, akkor úgysem fog titokban pasizni.
Nem értem miért zavar téged az, hogy mit fog csinálni, amikor simán kihasználtad azokat a kis "ártatlan" kislányokat.
Pedig jobb ha felkészülsz a "legjobbakra"...
Te gyereked nyilván tőled fog örökölni
ma 15:05
A palidnak is megmondanám, hogy ilyet nem játszunk.
Én nem fogok különbséget tenni, kérdező is jó lenne ha felfogná, nem várhat olyat a lánytól, amit a fiútól sem várna el.
(Ilyenkor örülök, hogy nem éltem együtt apámmal, nem tudom, milyen lett volna, de távolról legalább nem szólt bele.)
A lányomtól nem várom el, hogy jókislány legyen, elég, ha őszinte velem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!