Egyszerűen minden nap későn jár haza és ha megkérdezem, hogy hol volt rávágja, hogy semmi közöm hozzá. Múltkor találtam cigit és alkoholt is a táskájában, de amikor kérdőre vontam elkezdett üvölteni, hogy miért kutakodom a cuccában. Szemtelen és nagyon rosszak a jegyei.
A kérdésem igazából az, hogy hogyan neveljem meg? Ha csak megkérem, hogy maradjon otthon azért is elmegy. Zárjam be? Vagy mit csináljak? És a jegyei? Csoda ha nem bukik meg. Mit rontottam el? 1 éve még 4-es tanuló,aranyos, jó kislány volt. Most 13 éves
18 ès 17! Nem tudom, miket csinàl nem mondd el nekem semmit. Néhány barátját azért ismerem és azok rendesnek tűnnek. Nem akarom annyira durván büntetni, mert simán el tudom képzelni, hogy elszökik vagy ilyesmi. Inkább szeretném vele megbeszélni. És nem gondolom, hogy túl magasak az elvárásaim. Én elengedném őt iskola után ide-oda csavarogni, csak tudjam hol, kivel és meddig van. A tanulással kapcsolatban pedig csak azt szeretném, hogy ne olyan ,, kegyelem kettes” diák legyen. Egy éve még 4-5 volt.
2021. jan. 29. 21:51
22/34 anonim válasza:
Fenyítsd be!
2021. jan. 30. 07:41
23/34 anonim válasza:
Kérdező a liberális nevelésed màr megbukott, ha nem vetted volna észre. A szép szóval semmivel nem mész egy olyan tininél, aki 13 évesen piál, dohányzik, nem tanul. Állj a sarkadra!
2021. jan. 30. 09:19
24/34 anonim válasza:
Látod kérdező, ez a nagy liberális nevelés eredménye. 1-2 év és meg is fog verni a kisasszony.
Jujj el fog szökni? Szökjön..pár nap és sírva jön vissza. Te konkrétan félsz a saját gyerekedtől, hagytad a fejedre nőni azért lett ilyen selejtes.
2021. jan. 30. 13:08
25/34 anonim válasza:
Elszökik? Hát aztán, majd az őrsön, amikor beviszik, észhez tér talán.
Te félsz a gyerekedtől, plusz ennyit a liberális nevelésről, pont egy kalap kakát nem ért.
Nem húztál kiskortól kezdve korlátokat, most pedig foghatod a fejed.
2021. jan. 30. 21:12
26/34 anonim válasza:
nekem úgy elverték többek közt a talpamat hogy nem mentem aztán egy ideig sohová.
2021. febr. 1. 08:39
27/34 anonim válasza:
Tanyára kéne költözni.
2021. febr. 5. 15:42
28/34 anonim válasza:
Jól meg kell verni meg megtépni a haját. Hogy engedheted meg hogy a 13 éves kis lányod így beszéljen veled? Akinek még ott van a tojás héj a seggén. Szerintem keményíts be mert így a nyakadra fog nőni. És a végén azt veszed észre hogy úgy ugrálsz ahogy ő fütyül.
2021. febr. 6. 12:37
29/34 anonim válasza:
De ez a szülő hibája. Nem fogják elég szigorúan a gyereket, mindent meg engednek és a végén ez lesz belőle. Nem mindig elég a szép szó, meg hogy szépen meg kéred valamire. Valamikor csak az segít ha kap egy pár hatalmas pofont hogy észhez térjen kicsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!