Ha lesz egy lányom, akkor hogy neveljem majd hogy ne legyen ribi?
Figyelt kérdés
19/F vagyok, szóval a gyerek az még egy darabig nem lesz. :D Szorakozó helyeken engem, meg a barátaimat a fiatalabb lányok johogy nem erőszakolnak meg.
Ezt persze élvezzük, meg kedveljük a könnyüvérű lányokat, de ha egyszer lesz egy lányom, akkor azt akarom hogy rendes legyen majd. Nem azt mondom hogy prüd legyen, de majd csak azzal szexeljen majd, akit szeret.
2011. jan. 11. 12:13
2/4 anonim válasza:
Ne csak a lányod legyen,hanem a barátod is,így el fog mondani mindent,beszélj meg vele fiú dolgokat,de számonkéréssel,hanem pletyizés képpen,és így bízni fog bennem,mint a barátnojében,elfogad tanácsokat.de szerintem ez jobban a anyuka dolga lesz majd.
3/4 anonim válasza:
Arra születni is kell, de sokat számít a társaság is.Otthon nevelheted és magyarázhatsz neki, ha lesznek majd "jó" barátnői, akiket esetleg utánozni akar, vagyis "beilleszkedik".Engem nem neveltek és voltak könnyűvérű barátnőim is, de nem lettem mégsem ribi, mivel szerelmes típus vagyok és érzelmek nélkül nem megy.
4/4 anonim válasza:
nem kell „reptetni”, vagyis a korának megfelelő ruhákban járasd már kisgyerek korától, 8 évesen nem kell kilógjon a hasa a póló alól és a miniszoknyának is van határa. Én úgy látom, hogy itt dől el minden. És sokat kell majd neki magyarázni, hogy nem az a jó partner - keresztszüleim példája - aki az asztalnál ülve mozgatni tudja a mellizmát. Keresztszüleim lányának volt egyszer egy ilyen barátja, majd padlót fogtam, mikor a keresztapám azzal dicsekedett, hogy a pasi mozgatni tudja a mellizmát az asztalnál!!!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!