Hogy neveljem meg a lányom?
Egyszerűen minden nap későn jár haza és ha megkérdezem, hogy hol volt rávágja, hogy semmi közöm hozzá. Múltkor találtam cigit és alkoholt is a táskájában, de amikor kérdőre vontam elkezdett üvölteni, hogy miért kutakodom a cuccában. Szemtelen és nagyon rosszak a jegyei.
A kérdésem igazából az, hogy hogyan neveljem meg? Ha csak megkérem, hogy maradjon otthon azért is elmegy. Zárjam be? Vagy mit csináljak? És a jegyei? Csoda ha nem bukik meg. Mit rontottam el? 1 éve még 4-es tanuló,aranyos, jó kislány volt. Most 13 éves
Elvenném a táskáját teljes egészében, ha meg elmegy, rendőrökkel hozatnám haza.
13 évesen ez nagyon korai. Azt hittem ez a szokásos lesz, hogy 17 évesen szigorkodni akarsz, de 13 évesen bizony úgy kezelném mint egy gyereket.
Ha üvölt, hát üvölt.
Nem tudom, hol laktok, de jelen kijárási tilalomban esetleg egy "zárjad ki" opció hasznos lehetne. Kíváncsi lennék, hogy hogy küzd meg a rend őreivel este nyolc után. (Ja, hogy hogy kerülnek oda réjndírek? Hát hisz ők minden rosszaságról tudnak!)
Szerintem egy nap a rendőrkapitányság priccsén meggyőzi a kisasszonyt arról, hogy legközelebb időben jöjjön haza.
Brutálisnak tűnik, de egyeseken csakis a sokkterápia segít.
Szerintem már elkéstél.
Nem kérdőre vonni kell hanem beszélgetni
Amire egészen biztosan reagál: ha a telefonján nem elérhető.
(Nemfizetés vagy hasonlók miatt letiltja a szolgáltató.)
Geat nektek.
Ezrk csak olaj a tűzre
Ez így vagy, telefont elvenni, kapjon egy 3310es a bizti kedvéért, és zsebpénzt se kapjon. Ha nincs pénz akkor nehezen beszerezhető a pia meg a cigi.
A gépét is vedd el, meg ha sminkel, akkor a smink motyóját. Hidd el mem megy ki harci festés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!