Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy neveljem meg a lányom?

Hogy neveljem meg a lányom?

Figyelt kérdés

Egyszerűen minden nap későn jár haza és ha megkérdezem, hogy hol volt rávágja, hogy semmi közöm hozzá. Múltkor találtam cigit és alkoholt is a táskájában, de amikor kérdőre vontam elkezdett üvölteni, hogy miért kutakodom a cuccában. Szemtelen és nagyon rosszak a jegyei.

A kérdésem igazából az, hogy hogyan neveljem meg? Ha csak megkérem, hogy maradjon otthon azért is elmegy. Zárjam be? Vagy mit csináljak? És a jegyei? Csoda ha nem bukik meg. Mit rontottam el? 1 éve még 4-es tanuló,aranyos, jó kislány volt. Most 13 éves

2021. jan. 27. 20:47
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
Semmi közöd hozzá?! Még jó, hogy bezárnám, 13 éves kis taknyos, még 5 évig te felelsz érte.
2021. jan. 27. 20:49
 2/34 anonim ***** válasza:
99%

Elvenném a táskáját teljes egészében, ha meg elmegy, rendőrökkel hozatnám haza.

13 évesen ez nagyon korai. Azt hittem ez a szokásos lesz, hogy 17 évesen szigorkodni akarsz, de 13 évesen bizony úgy kezelném mint egy gyereket.

Ha üvölt, hát üvölt.

2021. jan. 27. 20:55
 3/34 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, hol laktok, de jelen kijárási tilalomban esetleg egy "zárjad ki" opció hasznos lehetne. Kíváncsi lennék, hogy hogy küzd meg a rend őreivel este nyolc után. (Ja, hogy hogy kerülnek oda réjndírek? Hát hisz ők minden rosszaságról tudnak!)

Szerintem egy nap a rendőrkapitányság priccsén meggyőzi a kisasszonyt arról, hogy legközelebb időben jöjjön haza.

Brutálisnak tűnik, de egyeseken csakis a sokkterápia segít.

2021. jan. 27. 20:57
 4/34 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem már elkéstél.

Nem kérdőre vonni kell hanem beszélgetni

2021. jan. 27. 20:58
 5/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos vidéken lakunk és nem szokták elkapni a rendőrök. A telefonján nem tudom elérni. De hogy kezdjek vele erről beszélni, hogy ne akadjon ki??
2021. jan. 27. 21:05
 6/34 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos ilyenek a mai tinik,egymás alá adják a lovat. Vedd el a telefonját,menj elé az iskolába,kapcsold ki a netet. Majd megtanulja,hogy 13 évesen ne legyen nagy arca még
2021. jan. 27. 21:08
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Amire egészen biztosan reagál: ha a telefonján nem elérhető.

(Nemfizetés vagy hasonlók miatt letiltja a szolgáltató.)

2021. jan. 27. 21:09
 8/34 anonim ***** válasza:
12%

Geat nektek.

Ezrk csak olaj a tűzre

2021. jan. 27. 21:14
 9/34 anonim ***** válasza:
89%

Ez így vagy, telefont elvenni, kapjon egy 3310es a bizti kedvéért, és zsebpénzt se kapjon. Ha nincs pénz akkor nehezen beszerezhető a pia meg a cigi.

A gépét is vedd el, meg ha sminkel, akkor a smink motyóját. Hidd el mem megy ki harci festés nélkül.

2021. jan. 27. 21:14
 10/34 anonim ***** válasza:
23%
...majd ezek utan elszökik
2021. jan. 27. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!