A párommal mindketten 33 évesek vagyunk, a kislányunk 13. Fél éve feljött, hogy szeretnénk még egy babát, viszont a lányunk gyűlöli még az ötletét is, olyanokat mond, hogy majd kint fog aludni a kutyaházban. Ez annyira fáj a szívemnek. Van külön szobája és a kicsinek is lenne, amint elég idős lesz, hogy ne a mi szobánkban aludjon (kiságyban). Nem zavarná őt a tanulásban sem, de hallani sem akar erről. Próbáltam vele szépen beszélni a kistesóról, de a vége mindig csak vita a részéről. Jelenleg hat hetes terhes vagyok, a lányom viszont folyamatosan hangoztatja, hogy ő egy gyereket sem akar látni a házban, és nem azért mert féltékeny, hanem mert utálja a gyerekeket. Mit tegyek, mivel puhítsam, békítsem?
Arra bíztattok egy felelőtlen házaspárt hogy mégjobban belerondítsanak egy fejlődő gyermek személyiségébe.
Hát komolyan mondom, nem vagytok semmik.
Már tudom miért tart ott a világ ahol.
2020. nov. 28. 21:07
52/78 anonim válasza:
51, honnan tudod hogy felelőtlenek, talán ismered őket?
Ne vetítsd ki a szüleidtől elszenvedett szarságokat egy ismeretlen párra mert ez gusztustalan és felettébb primitív dolog.
2020. nov. 28. 21:10
53/78 anonim válasza:
Én nem szenvedtem el semmiféle "szarságot", szeretet teli családban nevelkedtem, nem tudom miről beszélsz, valamit csúnyán félre érthettél.
Szülőnek lenni felelösségteljes és komoly munka nem pedig valami gyerekjáték. Olykor nehéz és nagyon súlyos döntéseket kell meghozni.
A gyermekvállalás nem valamiféle "lesz ahogy lesz" beleszarok dolog: "Majd kinövi a kis szaros", "13 évesen ne szóljon bele!" és a többi.
Ha ezt valaki nem tudja felfogni akkor az ne vállaljon gyereket mert azt a gyermek fogja megsínyleni.
Látom én hogy jót akartok, de mások helyett nem hozhatunk döntéseket :)
2020. nov. 28. 21:39
54/78 anonim válasza:
53 pont nem úgy nézel ki. Ítélkezel és süt belőled a gyűlölet meg a megkeseredettség. Szerintem eu nem egy akkora probléma. Majd megbékél a kislány plána ha látja hogy ugyan úgy szeretik törődnek vele és nem varják a nyakába a tesóját. Ennyire kell figyelni.
2020. nov. 28. 21:46
55/78 anonim válasza:
,,A gyereket az embernek tevékenyen kell akarniuk, sőt, vágyniuk kell rá. A gyerekvállalás nem az ambivalens érzelműeknek vagy szenvteleneknek való."
Hanya Yanagihara
2020. nov. 28. 21:58
56/78 anonim válasza:
Ponpon....
Elkerülte a figyelmedet, hogy az anyuka már várandós.
Lesz tesója a kislánynak, akár akarja akár nem (és helyesen, mert nem "kistesót" vállalnak a szülei, hanem második gyereket).
2020. nov. 28. 22:59
57/78 anonim válasza:
Ponpon a válaszod 0% bam volt hasznos. A szülők elég tevékenyek voltak, így már jön a baba. Amivel semmi gond nincs mert ez a pár döntése. A gyereket nem a tesó vállalja. Így ha mem neki kell majd velr foglalkozni akkor semmi gond nincs ezzel. A szülőknek figyelni kell erre nagyon. Minél kevésbé borítsa fel a nagylány életét a pici és megnyugszik ha így alakul. Nyilván ha egész éjjel a sírása miatt nem tud majd aludni, hátrányba szorul anyagilag meg érzelmileg is és még neki kell időnként vigyáznia is rá akkor jó eséllyel utálni fogja később is.
2020. nov. 28. 23:42
58/78 Savlekotő válasza:
Én kíváncsi leszek a cuki kistesó hányszor lesz itt is majd lepasszolva mások nyakára ahogy ma divat másoknak szülni,csak fel lehessen venni a családit meg lehessen posztolni a cuki uh fotót..
2020. nov. 28. 23:46
59/78 anonim válasza:
majd akkor jelentsd be neki, mikor pár hónapos terhes vagy.
ha megszületik, akkor már megszereti, csak most abban a korban van, mikor szégyenli, h a szülei is sexelnek.
2020. nov. 29. 08:58
60/78 anonim válasza:
59. Te aztán intelligens vagy. Keress pszichiátert mert nagy a baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!