A párommal mindketten 33 évesek vagyunk, a kislányunk 13. Fél éve feljött, hogy szeretnénk még egy babát, viszont a lányunk gyűlöli még az ötletét is, olyanokat mond, hogy majd kint fog aludni a kutyaházban. Ez annyira fáj a szívemnek. Van külön szobája és a kicsinek is lenne, amint elég idős lesz, hogy ne a mi szobánkban aludjon (kiságyban). Nem zavarná őt a tanulásban sem, de hallani sem akar erről. Próbáltam vele szépen beszélni a kistesóról, de a vége mindig csak vita a részéről. Jelenleg hat hetes terhes vagyok, a lányom viszont folyamatosan hangoztatja, hogy ő egy gyereket sem akar látni a házban, és nem azért mert féltékeny, hanem mert utálja a gyerekeket. Mit tegyek, mivel puhítsam, békítsem?
Hat őszintén szólva en nem törődnék ezzel ennyire. Tudom szemet szar anya vagyok. Kamasz. Hisztizik. Majd megbekel.
2020. nov. 28. 10:48
32/78 anonim válasza:
27 nem a húgod tette tönkre az életed, hanem a szüleid. Csak mondom.
2020. nov. 28. 10:50
33/78 anonim válasza:
Nekem batyjam van nagy korkülönbséggel de jól megvagyunk(bár ő már régóta másik országban el) viszont amikor 8 éves voltam és anyum megkérdezte hogy mit szólnék egy kistesohoz kiborultam egyrészt mert felfogtam már akkor hogy rosszul állunk anyagilag és mert alkesz volt az apám és így is anyám állandóan rám hárította hogy menjek oda apamhoz és kérjem meg hogy ne igyon. Nem gondolom hogy jó ötlet lett volna a kisteso mai napig örülök hogy annyira elutasító voltam a téma fele hogy nem lett. Így is elég hogy 23 evesen azon kell izgulnak hogy mit találjak ki hogy majd valamikor tudjak kocsit jogsit lakast venni és 15 éves korom óta dolgozok
Szóval vannak esetek amikor egy kisgyerek érzi bizony hogy nem lenne jó a kisteso és nem csak a figyelem hiány miatt meg a kötelező bébiszitter munka miatt
2020. nov. 28. 10:52
34/78 anonim válasza:
33 vagyok : ja és már rég külön elek csak albérlet mellett nehéz lepni
És ezzel arra akartam utalni hogy ha megszületett volna a kisteso az amúgy is kevés penz meg kevesebb lett volna és kitudja akkor meg lehet egy albérletre sem tudtam volna felrerakni a kis teso meg szinten dolgozhatott volna végig közép suli mellett
Szóval sok értelme lett volna...
2020. nov. 28. 10:55
35/78 Tofika2 válasza:
Tesom sírt mikor megszülettem, bánatában. Aztán utána meg én voltam neki a ,,mindene", szóval erre nem lehet adni.
Ha ti akartok még egyet, akkor nyugodtan szerintem, egy idő után úgy is el fogja fogadni.
2020. nov. 28. 11:56
36/78 anonim válasza:
27 én megértelek de szerintem itt a szüleid a hibásak nem a kicsi. Amúgy én is tönkre tettem anyám cuccait. Nem direkt csak pici voltam és játszottam velük. Szóval óhatatlan, hogy ilyesmi előforduljon. Erről nem a hugod tehet. Nem haragudj rá még ha látszólag miatta is történt minden baj. Engem pl lepasszoltak szüleim a nagymamához. Nem volt elég hely ezért anyám testvérét kirakták otthonról miattam. Nekem utólag ez nagyon rossz érzés. Pedig ha belegondolsz nem én voltam a hibás hanem anyám.
2020. nov. 28. 13:06
37/78 alexcosta válasza:
Valamiféle kisállat nem lenne elég inkább? Mikor fogják már megérteni az emberek hogy egy gyerek nem egy játékszer! Elég nektek a mostani 13 éves lányotok! Élni akar boldog lenni, nem rá vigyázni meg idegesnek lenni ha vonyít,meg ilyen sz°rságok. Szóval hagyjátok a lányotokat élni! Egyszer fiatal!
2020. nov. 28. 13:35
38/78 anonim válasza:
Egyetértek a 37-essel.
2020. nov. 28. 14:23
39/78 anonim válasza:
Ha nem azért mert féltékeny hanem mert utálja a gyerekeket akkor az agyában lehet valami stikli...
Csúfolják az iskolában?Esetleg sz@rul neveled??Nem tudom.Neked kell kideríteni.De már terhes vagy nem tudsz mit tenni.Neki is el kell fogadnia.
2020. nov. 28. 16:41
40/78 anonim válasza:
Ahogy írták,ne hagyd hogy ő döntsön!
Majd megváltozik a vélemémye,ha lesz tesvére,sztm tik próbáljatok jó érvet számára
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!