Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Én vagyok érzékeny vagy túloz...

Én vagyok érzékeny vagy túloz a Tanító néni?3-os fiam tanára sürgösen látni szeretne mert szerinte ez így nem mehet tovább.

Figyelt kérdés

2 hete hunyt el édesapám,ezt ő tudja.

Nem tudok aludni.Igy mostanában pár percet szokotunk késni.

Ma felhívott,hogy sürgősen beszélnünk kell mert ez így nem mehet tovább. A fiú rendszeresen késik.

Ez az egyik.

Másik:Rendszeresen nincsen lecke füzete.A lecke füzet a táskában van. Van hogy a fiam nem veszi elő vagy nem találja,nem tudom. Én itthon elmondom neki,hogy legyen nála.

A Tanár nő van ott én itthonról mit csináljak ezzel? Elmondtam a fiamnak,de nem tudok többet tenni. Nem akarom fokozni a rossz hangulatot itthon. 😞

+ Ma csak ma!!! Nem vittünk torna felszerelést,és ezt is megjegyezte. Azt állitja a tanító,hogy rendszeresen hiányzik valami.

Kértem a türelmét,ő ma akart látni.

Úgy érzem nem készültem fel erre. Nem tudom,hogyan reagáljak. Nem szeretném magunkra haragitani ill. a gyerekemre.

Eddig nem volt semmi problémánk vele.

nov. 25. 13:24
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
45%

Írta,hogy elmondta a fiának,de az iskola problémáival, hogy a gyerek nem találja bent a saját táskájában a füzetét ( ráadásul lecke füzet, majd írja másba, nem annyira extra fontos), nem tud otthonról mit kezdeni.

Az én gyerekem is tud ilyet, én is tudtam. El van mondva otthon,hogy figyeljél jobban, keressed, mert bent van a táskádban. A szülő otthonról mit tud mást tenni? A tanár viszont tudna,csak nem akar. Könnyebb mást szidni, meg fölényeskedni a padlón fekvő szülővel, ha segíteni akarna, nem ezt csinálná, ő büntetni akar meg erőt fitogtatni.

nov. 28. 14:12
 52/57 anonim ***** válasza:
41%

Segíteni akkor lehet ha hagyjàk!

Az nem segítség hogy buksi simit mellett a tanítónéni előveszi helyette a füzetet.

A gyerek màr most link.

Egyszerűen nem akarja elővenni.

Ezt a problémàt pedig nem a pedagógusok kompetenciàja megoldani.

Ez otthoni nevelés kérdése!

nov. 28. 14:18
 53/57 anonim ***** válasza:
54%

A szülő otthonról mit tud mást tenni?

Semmit. Ahogy a dackorszakos gyerekkel se amíg ő a munkahelyén van, a gyerek meg bölcsibe-oviba. Gondozó dolga. Gondolom azt, hogy beül a padba mellé és kiveszi ő. Lehet erre gondolnak.

nov. 28. 14:21
 54/57 anonim ***** válasza:
16%

Egy 2-4 éves dacos gyereket egy 9-11 éveshez hasonlítani olyan mintha almàt a körtéhez hasonlítanàl! Gyümölcs mind a kettő. Ennyi.

Ha a gyerek eddigi élete soràn következetesen lett volna növelve, tudnà hogy van következménye annak ha valamit nem csinàl meg.

Eddig biztosan nem volt.

Tehàt miért is ne folytathatnà úgy ahogy eddig?

A tanàr még annyit tehet hogy behívja a szülőt, hàtha a gyerek észbe kap.

Persze nem fog, mert az esetek 90%àban még a szülőnek àll feljebb.

Ahogy ez itt is làtszik!

Szóval felesleges is tovàbb folytatni ennek a kivesézését

nov. 28. 14:30
 55/57 anonim ***** válasza:
37%
:D hát te nem vagy százas. Szerencsétlen gyerekeid.
nov. 28. 14:38
 56/57 anonim ***** válasza:
54- Nem látsz bele a kérdező gyerekébe, helyzetébe. Megosztott magukról 4 sort. Ez így semmi. Az nem ritka, hogy a szülőnek áll feljebb, igen, első kézből hallom, hogy egy 30 fős osztályból 27 gyereknek komoly problémái vannak-szülőkkel együtt és ez egy elit iskola tanult szülőkkel, mi lehet akkor egy szimpla egyszerű helyen... Itt viszont azt látni, hogy a kérdező tart, nem pedig azt, hogy neki áll feljebb.... nem leugatni akarja a tanárt basszus, csak fél.
nov. 28. 14:55
 57/57 anonim ***** válasza:
15%

Nehogy egy 3. gyereknek nehezére essen egy füzetet előszedni basszus.

Ha nem képes rá írassák át kisegítőbe...

nov. 28. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!