Én vagyok érzékeny vagy túloz a Tanító néni?3-os fiam tanára sürgösen látni szeretne mert szerinte ez így nem mehet tovább.
2 hete hunyt el édesapám,ezt ő tudja.
Nem tudok aludni.Igy mostanában pár percet szokotunk késni.
Ma felhívott,hogy sürgősen beszélnünk kell mert ez így nem mehet tovább. A fiú rendszeresen késik.
Ez az egyik.
Másik:Rendszeresen nincsen lecke füzete.A lecke füzet a táskában van. Van hogy a fiam nem veszi elő vagy nem találja,nem tudom. Én itthon elmondom neki,hogy legyen nála.
A Tanár nő van ott én itthonról mit csináljak ezzel? Elmondtam a fiamnak,de nem tudok többet tenni. Nem akarom fokozni a rossz hangulatot itthon. 😞
+ Ma csak ma!!! Nem vittünk torna felszerelést,és ezt is megjegyezte. Azt állitja a tanító,hogy rendszeresen hiányzik valami.
Kértem a türelmét,ő ma akart látni.
Úgy érzem nem készültem fel erre. Nem tudom,hogyan reagáljak. Nem szeretném magunkra haragitani ill. a gyerekemre.
Eddig nem volt semmi problémánk vele.
Őszinte részvétem!
Sajnos ha màr így ràkérdeztél, azt kell h mondjam hogy Te vagy túl érzékeny!
A késések màr csak egy lapàttal tettek rà az eddigi felszerelés hiànyokra.
3-os a lànyom. Igen van hogy elmarad egy füzet, vagy hàzi stb. De az hogy ez rendszeres problémàt jelent. Erre jön a késés.
A tanító azért akar veled beszélni hogy felmérje mekkora a baj!
Nem kötekedésnek kell ezt venni, de tudnia kell neki is hogy mi a probléma. Csak úgy tud segíteni!
21es, a kérdező leírásából az jön le, hogy annyiszor nem volt felszerelés mint max nálatok. Akkor nálatok is elférne egy átvizsgálás, hogy még is miért nem figyelsz oda pedig nálatok még gyász sincs. A kérdező pár perc késést írt, nem több napi igazolatlan órát, ha jól látom.
Ti a munkahelyre is bementek, ha gyász van és meghalt egy fontos családtag? Ahol én dolgozom a főnök már intézi is a helyettesítést kérés nélkül. Ha a gyereked hal meg is megy tovább az élet? Ugyanúgy tessék helyt állni? Aki minden téren oké évekig, de gyász esetén picit megzuhan, szerintem totál érthető. A leckefüzet ha meg ott van, akkor tessék a tanítónénikének dolgoznia és kérje ki a gyerektől. Nem a szülő van ott.
23
Nagy tévedésben vagy!
Ha nincs leckefüzet az is felszerelés hiàny!
Ha nem veszi elő a tanàrnak be kell írnia, mert ő NEM NYÚLHAT BE A TÀSKÀBA.
Nem is tisztsége a linkek helyett kipakolni az óràk előtt.
Jól nézne ki ha 26ból 14 gyerek cuccàt tanàrnéni nézné àt hogy bent van e!
Aztàn ha az óra ezzel megy el még ő a hibàs.
Ès a munkahelyek 90%a a kötelező napokat adja ki ha egy csalàdtag elhunyt.
Ami nem 2hét.
Kiír a hàziorvos ha szükségét érzed. De ennyi
És itt nem is arról van szó H a kérdező nem teljesít a munkahelyén, hanem arról hogy a gyerek nem ér be időben, miatta.
Amit ha szóvàtesznek még neki àll feljebb.
25ös: "utána kell járniuk, hogy miért nem ér be időben" - igen, a gyász miatt. Ennek nagy utánajárás nem kell, hisz tudja a tanár. Az, hogy 2 hete tart a gyász nálam még nem a pszichológus kategória azért. Nekem ha meghalna anya-apa azért nem 1 napig gyászolnék nyilván. Összeadódik, de nem írt részletet. Mostanában pár percet, az lehet az is, hogy 3 napja reggelente késnek 3 percet és ennyi.
24, Értelek, de a kérdező nincs az iskolában, hogy elővegye neki.
Őszinte részvétem!
Nálunk késés még nem fordult elő...de felszerelés és házi hiány havonta előfordul. Egyedül figyelek rá és mindenre....ő sni-s, figyelem zavaros. Volt, hogy ő sem vett elő egy füzetet, ami ott volt.
Ehhez nem kell haláleset...
Amúgy a gyerekek átveszik a szülő érzelmi dolgait...fiam 9 éves volt, mikor a párom szakított velem, miután kiderült, hogy megcsalt...az padlóra küldött, a gyerek magatartása pedig 2-es lett...
Azé az szomorú (persze lehet szükséges), hogy ilyenek miatt kimegy a gyerekjólétis, aki még koszos, alig van kaja, nem dolgoznak a szülők és/ vagy halomra szüli a gyereket a semmibe oda nem járnak ki.
Nem nézhet bele a táskájába, kivéve ha a telefot kell keresni...
Szr az egész rendszer.
Nálunk ha ilyen van a tanár simán kipakoltatja a táskáját.
Azért sok tanár is...hagyjuk.
Viszont az, hogy állandóan késtek, sajnálom ami történt, de van egy gyereked és az élet megy tovább. Jobban kell igyekezni.
Bekell menni meghallgatni és szépen megmondani, hogy te bepakolsz és nem késtem többet. Aztán tényleg figyelni erre.
Nálunk alsóban nem is volt leckefüzet, a Krátára mindkét alsós tanár, és az angol is, feltette a leckéket, sőt, a háromból kettő magát az órai munkákat is, hogy mi volt a téma aznap. Tegyék csak fel a tanárok oda, ezzel a beteg gyerekeknek is segítenek.
Ettől eltekintve a késés meg a tornacucc hiány az gáz, illetve elég fura, hogy a gyerek rendszeresen nem veszi elő ezt a füzetet, itt a probléma okát kéne megkérdezni a gyerektől, lehet nem érdekli, nem figyel, leszarja. Oda kell figyelni, és akkor nem lesznek behívások a tanár részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!