Elsősöknél mi alapján választanál iskolát? Tanító néni vagy tagozat?
Nekünk anno úgy volt, hogy melyik körzethez tartoztunk. Aztán ha esetleg valami extra kérés volt, akkor ettől eltértünk.
Ja, általános iskola.
A barátnőmnek elsős a lánya, a tuti tanító miatt választott iskolát, és ment 6 évesen a kislánya suliba, pedig maradhatott volna még egy évet oviban, ráfért volna ( augusztusban vol t 6 éves a kislány) , szeptemberre iskolakezdésre a tuti tanító néni eltűnt. :(
Így ezt nem mondanám biztosnak.
Semmi nem biztos.
Nekem is elsős a lányom, mindent mérlegeltem egyszerre. iskola, tanító, tagozat, egész napos, vagy napközik.
Nagyon nehéz...
lementünk meglestük a sulit és a gyerek mondta h neki az a tanítónéni kell
nem csalódtam sem a tanárban sem az iskolában :-)
Két barátnőm is kiválasztotta a tuti tanítónénit... az egyik októberben teherbe esett, decemberben újat kaptak. A másiknak a katona férjét áthelyezték februárban, természetesen ő is ment vele.
Így én emiatt inkább iskolát választanék/ választottam.
Off: hogy vàlasztatok tanìtónénit? Mi Budapesten lakunk,23 kerület van,mindegyikben legalàbb 4-5 iskola, kb 2-4 első osztàllyal,tehàt van vagy 300 tanìtónéni.
Vagy csak az ismerősök ajànlàsa alapjàn?
Én iskolàt vàlasztottam,mert az az alap,hiàba a jó tanàr,ha nincs semmire lehetősége az iskolàban. De szinte 100%-ban a jó suliban vannak jó tanàrok is.
Ez ìgy is van nàlunk. Rengeteg szakkör van, nagy hangsúly van a tehetséggondozàson. Mindehhez 4 jó tanàr, akik közül személyiség alapjàn vàlasztottam,hogy melyik illik a fiamhoz jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!