Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Én vagyok érzékeny vagy túloz...

Én vagyok érzékeny vagy túloz a Tanító néni?3-os fiam tanára sürgösen látni szeretne mert szerinte ez így nem mehet tovább.

Figyelt kérdés

2 hete hunyt el édesapám,ezt ő tudja.

Nem tudok aludni.Igy mostanában pár percet szokotunk késni.

Ma felhívott,hogy sürgősen beszélnünk kell mert ez így nem mehet tovább. A fiú rendszeresen késik.

Ez az egyik.

Másik:Rendszeresen nincsen lecke füzete.A lecke füzet a táskában van. Van hogy a fiam nem veszi elő vagy nem találja,nem tudom. Én itthon elmondom neki,hogy legyen nála.

A Tanár nő van ott én itthonról mit csináljak ezzel? Elmondtam a fiamnak,de nem tudok többet tenni. Nem akarom fokozni a rossz hangulatot itthon. 😞

+ Ma csak ma!!! Nem vittünk torna felszerelést,és ezt is megjegyezte. Azt állitja a tanító,hogy rendszeresen hiányzik valami.

Kértem a türelmét,ő ma akart látni.

Úgy érzem nem készültem fel erre. Nem tudom,hogyan reagáljak. Nem szeretném magunkra haragitani ill. a gyerekemre.

Eddig nem volt semmi problémánk vele.

nov. 25. 13:24
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
23%

"csinàlt neki szabit" Nahàt azt úgy lehet csinàlni? Én meg azt hittem hogy meghatàrozott a napok szàma 😂

Nem is mondtam H én milyen kiràly vagyok.

Csupàn arra próbàltam ràvilàgítani (ami úgy tűnik nem sikerült)

Hogy a problémàinkat a gyerekre kivetíteni a lehető legrosszabb!

Nyilvàn nem arra célzok hogy legyen vidâm, hogy ne làssa a gyerek hogy szomorú/gyàszol. De az hogy az ő gyàsza miatt elhanyagolja az anyai kötelességeit, nagyon nem helyes!

Ès még a pedagógust hibàztatja!

Kis önkritika kellene ilyenkor

nov. 28. 10:34
 42/57 anonim ***** válasza:
74%
41-es, Nem helyes elhanyagolni igen hetekre-hónapokra...2 hétről beszélünk jelen esetben. Most ha 2 hete órákat hiányzik, még az is sok, de ez most? Akkor nálunk és a családom munkahelye normális, mert ha ilyen helyzet van, akkor beírnak szabit másnaptól. Férjem apja amikor meghalt másnaptól kapott jó pár napot, temetést intézett stb., stb., gyászolt. A gyereket többségében én intéztem akkor, de ha nem lettem volna én biztos vagyok benne, hogy a napi feladata nehezen ment volna érthető okokból. Itt most amit kellene, hogy valaki segítsen a kérdezőnek amíg ő gyászol. Nem vetítetted ki a gyerekre, mert nem haláleset történt nálatok, de ha a férjed az intenzíven marad, nem gondolnám, hogy nem aludnál el reggel a gyerekkel vagy minden tip top lett volna körülötted. Itt most egy gyász zajlik. A kérdező nem is hibáztatta a tanárt.
nov. 28. 10:55
 43/57 anonim ***** válasza:
66%
Azt meg senki nem írta, hogy gáz hiányozni. Ha most azt írja a kérdező, hogy 2 hete nem ment be a gyerek vagy 2 hete minden másnap 3 igazolatlan órái vannak, akkor az nem oké irány, segítség kell neki tényleg. 42# voltam.
nov. 28. 10:57
 44/57 anonim ***** válasza:
27%

42 Tényleg kevés munkahely van, ahol ezt megoldják, nálunk is megoldották...de attól még nem ez az általános.

Nekem párom halt meg. Én 1 hét szabit kaptam plusz 1 hét táppénz.

Lányom se ment 1 hétig suliba.

41 mindenki máshogy dolgozza fel, te ilyen sziper szuper vagy. Én beteg lettem (rák) sose késett a lányom, de mégse ítélem el a kérdezőt.

nov. 28. 11:07
 45/57 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk itt se ártott volna, hogy 1 hetet kivenni a gyereket vagy pedig apuka/mama/bárki besegíteni. :\ Lehet úgy élni, hogy elnyomjuk a fájdalmunk és nyomni a hétköznapot tovább, de egyszer ez kijön akkor, sajnos. Kérdező, rendeződött? Bementél? Nincs segítséged?
nov. 28. 11:14
 46/57 anonim ***** válasza:
83%

Meghalt az apja, és 2 hétig pár percet késett a gyerek. Ebből hogy jött ki ez a generáció dolog?

Látod ezért kellett volna ezeket a traumákat neked is normálisan feldolgozni, nem itt kiadni magadból.

nov. 28. 11:26
 47/57 anonim ***** válasza:
100%
46os, Én is ezt mondom, de... :D Mert ha egy problémás család volna, de lehet egy 3. éve normális, sosem hiányzó, normális család akinél 3 év alatt történt egy ilyen eset ami után felállnak és mennek tovább, csak meginogtak. Ebből azért ennyire előre következtetni ilyen butaságot.
nov. 28. 11:29
 48/57 anonim ***** válasza:
16%

"Másik:Rendszeresen nincsen lecke füzete.A lecke füzet a táskában van. Van hogy a fiam nem veszi elő vagy nem találja,nem tudom. Én itthon elmondom neki,hogy legyen nála."

Ezt azért nem úgy írta hogy csak az utóbbi 2 hétben fordult volna csak elő.

Valamint

"A Tanár nő van ott én itthonról mit csináljak ezzel? Elmondtam a fiamnak,de nem tudok többet tenni. Nem akarom fokozni a rossz hangulatot itthon."

Rossz otthon a hangulat ezért a gyerekben nem nyomatêkosítjuk hogy ez így nincs rendben?!

Azért nem mert anyuka szerint sem akkora probléma hogy "

Igy mostanában pár percet szokotunk késni." (Ami jelentheti azt is 3 nap elvétve késett meg azt is hogy 10 napja minden nap becsengetés utàn ér be)

Ha érzi hogy nem mennek a mindennapok, kiirathatta volna a gyereket betegben. De nem a gyerek az akivel probléma van.

Anyuka depis, amit az egész csalàdra ràvetít.

nov. 28. 12:49
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én is összeborulnék, ha meghalna valamelyik szülőm, aki felnevelt és életet adott. :( De lehet a gyerekem is, mivel neki is van kapcsolata vele bőven. Akit ez nem visel meg és akinek ez depi, egy olyan érzéketlen ember lehet. Különben sok a kérdőjel, a kérdező nem részletezett semmit meg már nem is írja le, ami nem csoda.
nov. 28. 13:41
 50/57 anonim ***** válasza:
84%

Anyuka depis, amit az egész csalàdra ràvetít

Ez még csak a gyász egyelőre. Szerencsére nem érted, addig jó, de ne játszd már az értetlen kismajmot. Nem 2-3 hónapja tart.

nov. 28. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!