Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szerintetek mennyi havi nettó...

Szerintetek mennyi havi nettó összjevedelem mellett lehet nyugodt szívvel gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel férj feleség, saját autó, saját ingatlan. Fizetéssel támogatással mindennel együtt havonta kézbekapott összeg.

dec. 28. 21:19
 81/99 anonim ***** válasza:
32%
78# Ezt a kamut. Szoboszlói lány vagyok, pontosan tudom,hogy kb 1 óra futamidőt raktál rá a menetidőre. Debrecenben sokszor gyorsabb tömegközlekedni, mint autókázni,de kamuzzák még bátran. :D
dec. 31. 15:29
 82/99 anonim ***** válasza:
56%

81, nem kamu.

Mikepércsi vagyok, nézd meg nyugodtan a menetrendek.hu-n, mikor indul be a városba az Orosz István utcai végállomásról busz Debrecenbe a hétköznapokon.

6.45-kor és utána már csak 7.15-kor. A 6.45össel muszáj menni, mert csak az ér be 6.25ig (jóesetben, ha nincs nagy dugó), hogy utána még át lehessen szállni onnan másik buszra és onnan menni tovább a belvárosból. Leírtam, hogy megyek, mert voltam már busszal is, mikor a ferjem szabin volt, de ismétlem, még a 6.45öshoz is oda kell érni úgy, hogy előtte az ember elviszi a gyerekeket az oviba, ami megint egy tök másik irányban van, mint az ovi.

De nyugodtan ellenőrizd le a menetrendek.hu-n, kamuzok-e :D

Vagy próbáltál te már bejutni akarcsak Józsáról? A Veres Péterről?

Ne annyit vegyél figyelembe, hogy Szoboszlóról 25 perc alatt beér a buszvégre a busz, hanem azt, hogy ott el kell menni a buszmegálloig otthonról, onnan be a belvarosba, a belvárosból tovabb masik busszal/villamossal a munkahelyedig. Oda is eljutni meg a megallótól.

dec. 31. 15:44
 83/99 anonim ***** válasza:
45%
Rendben. 😁😁😁😁😁
dec. 31. 16:03
 84/99 anonim ***** válasza:
38%
Nem szégyen beismerni, hogy tévedtél. Szerintem sokan nincsenek tosztában azzal, milyen egy megyeszékhely es környéke közlekedése.
dec. 31. 16:05
 85/99 anonim ***** válasza:
32%
Én meg debreceni. A város egyik végéből a másikba 30 perc alatt eljutni tömeggel, bármely két pontot nézed ki. Biciklivel meg sokszor még gyorsabb. Itt aztán tényleg bullshit az autó.
dec. 31. 16:22
 86/99 anonim ***** válasza:
64%
Hogy jutsz el 30 perc alatt a Veres Péterről a Gázvezeték utcára 2 busszal, átszállással, mindennel?
dec. 31. 17:22
 87/99 anonim ***** válasza:
28%

Ez egy troll...

Felesleges reagalni ra

dec. 31. 19:09
 88/99 anonim ***** válasza:
27%
Egyetértek. Bár belezavarodott teljesen.
dec. 31. 19:19
 89/99 anonim ***** válasza:
46%

"Hogy jutsz el 30 perc alatt a Veres Péterről a Gázvezeték utcára 2 busszal, átszállással, mindennel?"

20 perc bicajjal, 7km...

De gondolom teljesen a popóhoz nőtt az autó, el se tudod képzelni, hogy lehet máshogy is. És sokezren megoldjak máshogy.

dec. 31. 19:39
 90/99 anonim ***** válasza:
0%

Ha az Isten báránykát ad akkor legelőt is fog adni mellé! 😍

Úgyhogy akkor vállalj ha szeretnél, ha késznek érzed magad rá lelkileg. Ne a pénzen görcsölj, sokkal fontosabb a szeretet! ❤️

Boldog új évet kívánok neked és minden cumis üvegen, autón lovagló komment huszárnak, akiknek nincs jobb dolguk így szilveszter este. ❤️

dec. 31. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!