Szerintetek mennyi havi nettó összjevedelem mellett lehet nyugodt szívvel gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel férj feleség, saját autó, saját ingatlan. Fizetéssel támogatással mindennel együtt havonta kézbekapott összeg.dec. 28. 21:19
1/99 anonim válasza:
Nekünk havi 600 ezer a bevetelünk. Hitelmentes ház, autó, 2 kisgyerek.
Havi 150-200 ezret félrerakunk, a maradekot feléljük.
2/99 anonim válasza:
Gyed alatt is meglegyen min. nettó 500.000 Ft.
3/99 anonim válasza:
Fejenként 200 ezer havi bevétel, ez azt gondolom a mai világban már inkább alap sajnos és nem luxus.
4/99 anonim válasza:
Fejenként havi nettó 200 ezer, azaz összesen 400 ezer Ft mi a tökre elég mapaság amúgy? Ennyi pénzből nyomorogni lehet, nem gyereket vállalni.
5/99 anonim válasza:
3 ember az havi 600 ezer. Mert a fejenként az apa-anya-gyerek
6/99 anonim válasza:
Havi netto 800 a minimum egy gyerekre. Ahogy nagyobb lesz ez nyilván több lesz.
7/99 anonim válasza:
Nettó 500 ezer forintból már ki tud jönni ilyen feltételek mellett egy család.
8/99 anonim válasza:
Hitel és albérlet fizetése nélkül szerintem egy gyerekkel és két felnőttel, ha nem is extra körülményekkel, de 500-ból meg lehet élni.
Nekünk 800 az össz bevételünk, szépen megvagyunk hárman, havi 150 körül rakunk félre. Még egy gyerek beleférne, de nem lesz, teljesen más okokból.
9/99 anonim válasza:
Ez mindenkinél más. A kiadásoktól, egyéni igényektől függ.
Nálunk most úgy van, hogy tehermentes lakás, egy autó, egy gyerek. Még csak a férjem dolgozik, én itthon vagyok. A jelenlegi bevételünk nettó 600 ezer. Ebből pont kijövünk kényelmesen, de félretenni nem tudunk. Az a terv, hogy majd az én fizetésem lesz félretéve.
10/99 anonim válasza:
A 2022.évet úgy csináltam végig, hogy 170ezerből éltünk hárman. Nagyon nagyon szűkös volt. Utána egy álom volt mikor visszamentem dolgozni, kiraktam apukát, és ketten a gyerekkel simán jól éltünk tavaly 400ezerből. Mondjuk ha nettó 500 megvan, abból már meg lehet élni 2 felnőtt 1 gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!