Szerintetek mennyi havi nettó összjevedelem mellett lehet nyugodt szívvel gyereket vállalni?
En nem a cumisuveges vagyok. 🤣
Nekem is 2-3 db volt pedig szoptattam. De adott esetben a lefejt tejet tudta adni a gyereknek a ferjem.
De teny h ha nem olyan helyen laksz aminel elerheto konnyen minden (bolt kozoktatas stb .) Akkor az auto megkonnyiti az eleted. Nem luxus hanem szukseglet az auto.
Itt szerintem nem a cumisüveg a lényeg, hanem hogy tétel-e megvenni plusz kettőt vagy nem, ha szükség van rá.
Az autó meg minden csak nem luxus, ha olyan helyen lakik valaki, főleg ha gyereke van és két külön helyre viszi őket mielőtt elmegy dolgozni például.
'Az auto nem luxus'
De. Az. Szerencsére sokan megengedhetjük és ez tök jó, de legyünk tisztában vele, hogy ez azért nem annyira alap, mint az étel. Sok ezren laknak vidéki szegény falvakban akiknek sokkal rosszabb a közlekedés mint nálunk Pesten és mégsincs autó, mert nem telik rá.
Hmmm
Az auto nem luxus
A legszegwnyedd borsodi faluban is csaladonkent minimum 1 auto van. Igaz nem sok millas suv hanem lada meg suzuki de erdekea modon van...
Luxus az a sajat tehermentes ingatlan amit nem anyu/apu vasarolt neked, es nem is orokolted. Hanem sajat erobol vasaroltad meg.
Egy auto manapsag nem luxus. Sot a legtobb embernek elobb van autoja mint lakasa!
46. A luxus számomra nem egyenlő azzal, hogy az életben maradashoz nélkülözhetetlen.
Attól még nem luxus valami, hogy nélküle sem halnék meg...
"legszegwnyedd borsodi faluban is csaladonkent minimum 1 auto van"
Ezért számítunk mi egyesek szemében szegénynek, mert havi nettó 1,7 M bevétel mellett is biciklivel és busszal/villamossal közlekedünk, autónk bizony nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!