Anyosom nem normalis.4,5 honapos babammak mezes lekvart
adott! Legszivesebben soha tobbe nem mennek at hozzajuk!
Szerintetek lehet baja a babanak tole?
Figyelt kérdés
Atmentunk anyosekhoz es amig ettem, fogta a picit. Mikor odneztem, lattam h van valami a szajaban, kerdeztem h mi ez-erre latom h a mezes lekvart nyomta bele. Egybol elvettem a gyereket, a szajat kitoroltem de tuti nyelt belole :( Anyosom meg nem normalis! Kizarolag szoptatott baba, soha nem adtam neki ilyeneket, nem tudom honnan vette a batorsagot.
Legszivesebben felalltam volna es eljottem volna onnan de a ferjemre valo tekintettel "viselkedtem". Viszont szetrobbanok olyan merges vagyok!
Én 29, tesóm 31 éves, és már mi is hat hónapig kizárólag anyatejesek voltunk, akkor is ez volt az ajánlás, csak akkor is voltak olyanok, akiket nem érdekelt.
2019. dec. 16. 06:46
52/58 anonim válasza:
Magyarul tudta hogy nem kaphat a gyerek, csak önkényeskedett. Az ilyen embereket én utálom.
2019. dec. 16. 09:06
53/58 anonim válasza:
51, nem igaz. 97-ben szültem, 4 hetesen gyümölcslé, 6 hetesen pép, 3 hósan főzelék volt az ajánlás. Tesóm 98-ban, neki már hat hótól volt HT.
2019. dec. 16. 18:06
54/58 anonim válasza:
#53 De, igaz egy perc alatt kigugliztam, szerencsém volt mert 1990-ben születtem. Tessék: "Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) augusztus első hetét a Szoptatás Világhetévé nyilvánította. Az 1990. augusztus 1-jén elfogadott nyilatkozat felszólítja a kormányokat: biztosítsák az édesanyáknak, hogy csecsemőiket hathónapos korukig kizárólag szoptathassák, s 1991. február 15-én megalakult a Szoptatást Támogató Szervezetek Világszövetsége (WABA). A WHO 1993-ban nyilvánította augusztus 1-jét az anyatej világnapjává"
2019. dec. 16. 21:27
55/58 anonim válasza:
"Az 1990. augusztus 1-jén elfogadott nyilatkozat felszólítja a kormányokat: biztosítsák az édesanyáknak, hogy csecsemőiket hathónapos korukig kizárólag szoptathassák"
De hogy melyik kormány mikor jutott el odáig, hogy biztosítsa, és hogy az egész mikorra gyűrűzött be egészen a védőnőkig, arra ez messze nem bizonyíték...
2019. dec. 16. 21:39
56/58 khniki válasza:
A méztől lehet baja. De bizzunk benne, hogy nem lesz.
2019. dec. 17. 09:46
57/58 anonim válasza:
Előző: nézz már kicsit szét mielőtt ostobaságot írsz. Fentebb leírtuk hogy ebben az édességben nincs is méz, ráadásul a gyümölcsöt is forralják hozzá.
2019. dec. 17. 20:03
58/58 anonim válasza:
"nézz már kicsit szét mielőtt ostobaságot írsz. Fentebb leírtuk hogy..."
Nézz már kicsit szét, hogy mire van kitalálva ez az oldal: arra, hogy az eredeti kérdésre írjon választ, aki tud. Abban még mézes lekvár szerepelt. Arra nagyon is jót írt. Nyilván nem fog mindenki végigolvasni 5-6 oldalt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!