Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Anyosom nem normalis.4,5...

Anyosom nem normalis.4,5 honapos babammak mezes lekvart adott! Legszivesebben soha tobbe nem mennek at hozzajuk! Szerintetek lehet baja a babanak tole?

Figyelt kérdés

Atmentunk anyosekhoz es amig ettem, fogta a picit. Mikor odneztem, lattam h van valami a szajaban, kerdeztem h mi ez-erre latom h a mezes lekvart nyomta bele. Egybol elvettem a gyereket, a szajat kitoroltem de tuti nyelt belole :( Anyosom meg nem normalis! Kizarolag szoptatott baba, soha nem adtam neki ilyeneket, nem tudom honnan vette a batorsagot.

Legszivesebben felalltam volna es eljottem volna onnan de a ferjemre valo tekintettel "viselkedtem". Viszont szetrobbanok olyan merges vagyok!

2019. dec. 15. 12:47
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim válasza:
7%
Miert voltatok ott? Ferjed lancra verve kenyszeritett? Tuti nem! Akkor onszantadbol mentel! Ne tedd.
2019. dec. 15. 12:53
 2/58 anonim ***** válasza:
87%

Ettől most konkrétan ha nem lett baja eddig, akkor nem lesz. A méz kiválthatott volna allergiát ennyi idősen.

De azt azért nem tudom, honnan veszik a bátorságot, hogy felülbírálják azt, amit a gyerek anyja mond etetés terén. (Anyámnak eszébe nem jutott volna ilyen.)

2019. dec. 15. 12:54
 3/58 anonim válasza:
11%
Nincs ilyen h "ugy illik" hagyjuk mar. Orokre eltilthatod tole! :D 18 eves kora utan idegen lesz neki a nagyi kb siman megoldhato! Elotte meg ha megy a birosagra akkor is csak a te felugyeleted alatt lathatja. Hozza se erhet ha ugy akarod. Minek mondtatok el a gyereket? Nem is ertem miert kell elmondani h mama terhes vagyok stb...kell ez neked?
2019. dec. 15. 12:55
 4/58 anonim ***** válasza:
88%

1-es, miért kell támadni, elárulod?

Nyilván azért ment a kérdező, mert eddig nem volt negatív tapasztalata (legalábbis ilyen nem.) Akkor miért ne ment volna.

(Ha nem megy csak úgy, minden ok nélkül, akkor meg ő a fennhéjázó távolságtartó ribi meny.)

2019. dec. 15. 12:55
 5/58 anonim ***** válasza:
86%
3-as, ezt a választ biztos, hogy nem egy másik kérdésre szántad?
2019. dec. 15. 12:56
 6/58 anonim ***** válasza:
24%

Gondolom, annakidején a férjeddel is ezt csinálta és még mindig él!

Picit túlaggódod, nem mérget tett a szájába!

2019. dec. 15. 12:57
 7/58 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen buta szegény nő, hogy azt hiszi, ehet ilyeneket egy 4 hónapos baba, vagy tudja, hogy nem és direkt rosszat akar neki?
2019. dec. 15. 13:00
 8/58 anonim ***** válasza:
65%

semmi baja nem lesz.

Nyilván onnan vette, hogy annak idején mások voltak a táplálási szokások.

2019. dec. 15. 13:02
 9/58 anonim ***** válasza:
84%

Anyósod nyilván tudatlanságból adta a mézet a csecsemőnek. Egyszer és mindenkorra mondd el a Mamának, hogy a gyerek azt ehet, amit TE adsz neki, illetve amire azt mondtad, hogy igen, ezt megeheti.

A méz elsősorban nem az allergia miatt tilos, hanem mert egy veszélyes baktérium lehet benne, amitől egy kilyen kicsi baba életveszélyes állapotba kerülhet (botullizmus a betegség neve, olvasson utána a neten).

Ritkán történik ilyen, de ki akar kockáztatni? Ha a férjedet is mézzel etette annak idején, az nem baj, szerencséjük volt, aminek te nagyon örülsz, mert ugyan ki lenne most a gyereked apja különben.

De ezzel a kisbabával nem hazardíroztok.

2019. dec. 15. 13:21
 10/58 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
32%
Hány áldozata van évente ennek a botulizmusnak?
2019. dec. 15. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!