Normális a sógornőm? Olyan hisztit levágott mert a majdnem 3éves gyereke ivott egy korty tejet, hogy legszívesebben felképeltem volna! Mit lehet tenni az ilyen mániás nőszeméllyel?
A férjeink testvérek. Mindkettőnknek van egy kislánya,az enyém 4hónappal fiatalabb.
Az anyóséknál voltunk,aki egy végtelenül kedves jó természetű asszony,nem az a "mindenbe beleszólok" fajta. Én nagyon szeretem,szerintem a sógornőmnek sincs oka nem szeretni!
Történt hogy az anyós a konyhaasztalon hagyott egy pohár tejet,amit meg szeretett volna inni de közben eszébe jutott valami,így kiment a konyhából. Ekkor a sógornőm kislánya beleivott. Mikor az anyja meglátta,mint egy idegbeteg elkezdett visítani,fújtatott mint egy állat. Kiabált az anyósra hogy lehet ilyen felelőtlen,nemtörődöm és biztos direkt csinálta.
Tudni kell hogy a gyereknek abszolút nem ad tejet,majd csak 3éves kora után akarja bevezetni. Vannak (számomra)furcsa dolgai,amit én inkább mániának neveznék! Nem ehet a gyerek csokit,cukrot,párizsit(mert abba még a disznó szőre is benne van)semmi szerinte káros dolgot. Csak szín húst,és bio zöldséget gyümölcsöt. Szegény kislány meg hiába idősebb az enyémnél,mégis kisebb.
Amúgy is nagyon sajnálom,mert az anyós/após ha ad az enyémnek egy szelet csokit,azt csak dugiba lehet,hogy a másik ne lássa,mert az anyja agybajt kap!:(((
A párizsival kapcsolatban igaza van de a többi :S
Rendben van hogy nem a mértéktelenségig zabálunk dolgokat, de néha 1-1 szelet csoki beleférne, és a tejtől sem lesz semmi baja.
Keresztanyámnak nem volt teje és nem tápszert adott a gyerekeinek, hanem tejet. Szóval oké, eleinte kerülni akarja, de nem újszülöttje van, hanem 3 éves gyereke, lassan óvodás, ott is fog tejet kapni.
Mániás jól mondtad.
Dehogy normális!
Egy idegbajos biopitsa, csak az a baj, hogy ezzel árt a kislányának is, akinek nem lesz felnőttkorára immunrendszere.
Nem gyenge lesz, hanem
Az, hogy mik a gyereknevelési elvei, az az ő (és a férje) dolga.
De az, hogy ilyen durván reagál az már nagyon nem normális.
Ez nem gyereknevelési elv.
A vatta között tartott gyerekek a legbetegesebbek. Higgyétek el nekem, én már csak tudom..
Hagyni kell az immunrendszert fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!