Annyira meggyűlöltem ezt a nőt, hogy legszívesebben úgy kiosztanám! Felvegyem a kesztyűt?
Anyósomról van szó, most jöttem rá, mekkora egy patkány nő. Folyamatosan ellenem akarja fordítani a barátomat hogy szakítson velem. Bogarat tesz a fülébe, mindenféle dolgokról beszél, és minden területen sz*rnak állít be engem! Én ronda vagyok, kövér, buta, pénzszóró, flegma, szerencsétlen, lusta, hazudós, ku*rva, megcsalom, átverem, munkanélküli, haszonleső!! Sorolhatnám.
Nem tudtam hogy ez folyik a hátam mögött. Párom nem tudom miért nem mondta el hamarabb?? Egyszerűen sokkolt a hír. Mert "jóban" voltunk, mindenféle dologról beszéltünk. Hihetetlen. Mit tegyek?
Az a helyzet hogy közel lakunk egymáshoz, és később sem költözünk túlságosan messzire, de lassan már költözni fogunk. Addig nem csináljak semmit? Persze tudja, hogy tudom hogy párom elmondott most nekem mindent. Jogosan most ő a sz*r, de úgy tesz mint ha mi sem történt volna. Várjam meg amíg elköltözünk a fiákval, és utána majd visszakapja?? Vagy te mit tennél?n 23N
Nehéz ügy, két emberen múlik, rajtad és a párodon:
ha szereted a párodat, nem hagyod, hogy ez közétek álljon, azaz nem hagyod kiutálni, elüldözni magad
ÉS
ha a párod szeret Téged, nem hagyja, hogy ez elrontsa a kedved, közérzeted, azaz leállítja az anyját, és határozottan értésére adja, hogy Téged választott.
Hát de tényleg ronda vagy és kövér?
Ha nem akkor mondd meg neki hogy ő egy ocsmány vén tehén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!