Legszívesebben megölném magam. Mit tegyek hogy jobb legyen? L/15
Próbáld gyakorlati oldalról szemlélni a matekot. Matekon belül konkrétan melyik terület nem megy? Régebben, ált. suliban milyen voltál matekból?
A matek is főleg memória kérdése, megjegyzed a szabályokat, és alkalmazod.
Először is, próbálj meg a tanárodtól korrepetálást kérni, aki tanítja neked a reálokat, lehet hogyha órák után elmondaná neked még egyszer az anyagot, jobban megértenéd.
Aztán azt is meg kéne tudni, hogy általánosban is ilyen voltál matekból, vagy csak most kezdtél romlani?
Egyébként, úgy tudom van egy olyan nyilatkozat, amit valami pszichológusnál vagy ilyesminél be lehet szerezni, annyi a lényege, hogy matekból nem osztályozhatnak téged. Az osztálytársam kapott ilyet, mert ő is rossz matekból, viszont a többi tantárgyból jó. Egy felmérőt kell írni (magyar,matek) és ha valóban csak a matekod rossz, akkor megkapod a papírt. Sajna nem tudom hogy ezt kitől kell pontosan kérvényezni, csak a Váci helyet tudom, azt viszont nem hogy te hol laksz.
Egyébként én sem vagyok valami jó matekból, de ha van valami amiben segíthetek, akár házi vagy ilyesmi, írj privit, szívesen elmondom ( ha tudom)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!