Előfordult már veletek is, hogy elegetek van mindenből, és legszívesebben meghalnátok? Hogy másokat irigyeltek, mert nekik jobb életük van?
na mindegy, odaírtam még a végére hogy végigolvastam és annyira szeretnék segíteni mert tök szomorú volt, de sajnos nem tudok értelmeset mondani és nekem is vannak/voltak hasonló problémáim... csak lehet ezt már nem olvastad mert utána törölték
de mindegy is csak akartam hogy tudd, igazából ez nem valami konstruktív válasz :P
Én csak annyit tudok mondani, hogy legyen egy határozott döntésed, hogy mostantól ez és ez meg fog változni, máshogy fogod csinálni és tűzz ki célokat amiket minden áron el akarsz érni. Rajtad múlik a nagy része, ha összeszeded magad és határozott leszel fogsz majd tudni változtatni.
Könnyű ezt így mondani, lehet, hogy most sz@r az egész, de ne irigyeld mások életét, azzal nem lesz jobb semmi. Attól meg végképp nem lesz jobb, ha meghalsz mert kimaradsz nagyon sok dologból és nem tudhatod mit hoz még a jövő, lehet, hogy olyan életed lesz amit most irigyelsz másoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!