Szerintetek így jobban néz ki a honlap, vagy ezelött jobb volt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 13:53
2/19 anonim válasza:
Sok embernek nem tetszik,mert írták.Minek ez a sok szarság?figyelt kérdés meg ilyenek.Neked tetszik?
3/19 anonim válasza:
Atyavilág.
Nagyon frucsa:/
Majd talán megszokom, de ez most még nagyon furcsa. Úgy érzem, meg kell tanulnom használni az oldalt..
16/L
4/19 anonim válasza:
nekem se tetszik, össze-vissza van minden, rendszer nélkül :S
5/19 anonim válasza:
Nem szeretem, mert:
1. nem különül el normálisan a kérdező és a többi válaszoló kommentje
2. azok a témajavaslaok az oldal tetején idegesítőek
3. sok reklám
4. úgy néz ki, mint egy 10 évvel ezelőtti honlap, vagy legalábbis egy nagyon kezdő programozó munkája
5. egybefolyik minden
6/19 anonim válasza:
Ezelőtt jobb volt. Mi ez a sok felesleges sz*rság, úristen....Amikor mai napon először akartam választ írni, vagy 2 perc volt mire megtaláltam a válasz küldése gombot -.-
Nagyon nem tetszik, borzasztó.
7/19 anonim válasza:
nagyon sz*r sokkal jobb volt az előző -.-
9/19 anonim válasza:
koncentráljatok rá 10 percen keresztül és megszokjátok
10/19 anonim válasza:
Ez így egy fos.Már a megválaszolt kérdéseim között is megy a reklám..Ehhez nekem kell egy év,hogy megszokjam.A főoldal is szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!