Szerintetek melyik a jobb? Melyik szimpatikusabb, hova járnátok legszívesebben egy 7 hónapot betöltő szuka boxer kutyussal?
Szegeden lakom, és a boxer lányzóm most tölti a 7 hónapot. Gondolkodtam a kutyasulin, itt a városomban kettőt találtam. Az árak egyformák, és mindkettő tükörmódszert használ, nekem mindkettő ugyanúgy tetszik, de még nem jártam ott, szóval csak így látatlanból, csak a honlapon tudok tájékozódni. Az egyik suli zárva is tart szeptemberig. Szóval a két kutyasuli: [link]
Ha van tapasztalatotok onnan arra is nagyon kíváncsi vagyok! Előre is köszönöm!
U.i.: Mivel 13 vagyok, így az is egy fontos szempont lenne, hogy hova engednék meg, hogy ennyi idősen én képezzem a kutyát a suliban (Igazából októberben töltöm a 14-et). A kutyus ivartalanítva is lesz, ha eljön az ideje, és majd a suliba mit kell megvennem? Azt elmondják?
Még egyszer köszönöm szépen a segítséget!
jé, nekem is ennyi idős boxer fiúm van :))
én a 2.-ba mennék :)
Szerintem a Szegedi Kutya Klubban a klubfoglalkozásokon tuti van kezdő agility, elvégre akadályok vannak a suliban, mert azok kellenek a középfokhoz is, meg az Ebathlon játékokhoz is.
Alapozni biztos, hogy el fogsz tudni kezdeni, meg megtanulod a tanítási technikákat, amik segítségével már önállóan is tudsz dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!