Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyikkel randiznátok legszívesebben?
1. hajszín: a)szőke b)barna c)fekete d)vörös
2. alkat: a)molettebb, nagy mellel b)vékony, jó fenékkel, arányosan hozzá illő (ergó nem olyan nagy) mell
3. szemszín: a)kék b)zöld c)barna
4. stílus: a)könnyen kapható b)nem adja könnyen magát
5. méret: a)magas(kb akkora mintte) b)alacsony (nálad legalább 6-7cmrel kisebb)
(6. belsőre milyen legyen?)
1.) -
2.) -
3.) -
4.) Nem olcsó és nem beképzelt, primitív.
5.) 150 - 190 cm
6.) Megbízható, hűséges és szeressen. Ne legyen primitív.
1. mindegy
2. b
3. mindegy
4. kedves, nem féltékenykedő, normális, ne utánozzon, legyen stílusa, értse a poént és hasonlók
1.: mellékes
2.: b
3.: mellékes
4.: b
5.: b
6.: Legyen őszinte, hűséges és lehetőleg fogadjon el olyannak amilyen vagyok.
1.a,b,c,d
2.a,b
2.a,b,c
4.a de talán b is jo
5.c nálam magasabb :D
6. kedves aranyos szeresen lehessen vele hülyéskedni meg normálisan is beszélgetni :)
d mert olyannal még nem volt dolgom, de eredeti vörös legyen
b
a d hez viszonyítva csak az a-b jöhet
b (annál izgiseb lesz a végén.)
b nem szeretem a nálam magasab nőket bár azok elég ritkák (192 vok :D)
Kedves humoros, de legyen szolid, de mégis egy igazi vadmacska az ágyban. :D Akivel le lehet bárhova menni, mert tud igényesen öltözködni. nem k*rvás, és mindenek felett legyen müvelt.
1. Mindegy, csak legyen szép arca, és legyen jó az összkép.
2. B
3. Lásd az elsőt.
4. B
5. A
6. Okos, szeresse az állatokat, ne dohányozzon/drogozzon, ne nézzen valóvilágot, ne legyen facebook függő, legyenek tervei, tudjon rendesen magyarul (kivéve, ha külföldi: akkor az anyanyelvét + angolt :D )
1. hajszín: a)szőke b)barna c)fekete d)vörös
2. alkat: ne szúrjon ha ráfekszem, de férjen bele a nadrágomba... Ha emellet arányos, akkor minden ok. Az arca legyen szép, nekem az fontos.
3. szemszín: a)kék b)zöld c)barna
4. stílus: a könnyen kapható és nem adja könnyen magát között
5. méret: Pár centivel legyen alacsonyabb, lehet 10-20szal is, nem zavar.
6. belsőre: viseljük el egymást :)
A haj meg szemszín lényegtelen, összhatás a fontos, de ha lehet választani akkor:
1. A
2. B
3. B
4. B
5. Hát nem tudok dönteni itt. Szeretem a magas lányokat (180 vagyok), de ugyanúgy jó, ha 6-7cm-rel alacsonyabb.
6. Legyen megértő, kedves, értelmes; lehessen vele többféle dologról beszélni, legyen véleménye, lehetőleg ne bulizzon, fogadjon el olyan tökéletlennek amilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!