Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyikkel randiznátok legszívesebben?
1. hajszín: a)szőke b)barna c)fekete d)vörös
2. alkat: a)molettebb, nagy mellel b)vékony, jó fenékkel, arányosan hozzá illő (ergó nem olyan nagy) mell
3. szemszín: a)kék b)zöld c)barna
4. stílus: a)könnyen kapható b)nem adja könnyen magát
5. méret: a)magas(kb akkora mintte) b)alacsony (nálad legalább 6-7cmrel kisebb)
(6. belsőre milyen legyen?)
1.abc
2.b
3.abc
4.ab
5.b
6.Inkább azt írom hogy milyen ne:semmiképp se "flegmah p*icsah", se rocker,emo,goth,punk stb...és ne legyen az a nagyon pörgős lány se... szóval maradjon meg olyan csajos lánynak kellő értelemmel:)
1. a, b, d,
2. b,
3. b, c,
4. b,
5. b,
6, ne legyen túl kényes, ne legyen r.bi, ne legyen némabob, mutassa ki h fontos vagyok a számára meg ilyenek.
1. B
2. B
3. C
4. B
5. B (kifejezetten tetszenek az alacsonyabb lányok, 187 cm vagyok)
6. Legyen művelt és intelligens, tehát tudjon viselkedni, fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, ne csaljon meg, humorérzék sem elhanyagolható és az sem árt, ha valahol megmarad gyereknek, hogy ne vegye túl komolyan a dolgokat.
20/F
1.) Mindegy
2.) B
3.) Mindegy
4.) Kettő közötti
5.) Inkább alacsonyabb nálam pár centivel
6.) Belsőre legyen kedves, aranyos, tele szeretettel, törődő, hűséges és kitartó :)
1. b)
2. b)
3. a)
4. a)
5. b)
6. kedves,érzelmes,bulizós,karizmatikus,vicces,okos (persze ne egy einstein csak ne bukott szamár)
#1.: (a), (b), de lehet (c) is
#2.: egyértelmű (b)
#3.: (a), (b), (c)
#4.: (b)
#5.: (a), (b)
#6.: Intelligens, okos, tisztességes, őszinte, becsületes, ne feküdjön le fűvel-fával, lehetőleg fontos legyen neki a szüzessége, megértő, jó lelki társ, barát, szerelmem, szeretőm, nyitott, cuki.
:)
1. Barna/fekete
2. Normális testalkat,kb. 55-60kg
3. Zöld/barna
4. b
5. Magas(170-190cm)
6. Intelligens
te magadat hova sorolnÀd?
nalam:
szőke, világos barna
vékony
kék/ zöld
mindegy
szerintem már az is magasnak számít, ha 6-7cmrel kisebb...173-174cm tökéletes
belsőre legyen bolondos, vidám, kedves
1.A
2.B
3.A
4.A
5.B
6.: ne legyen kur.va
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!