Legszívesebben megölném magam. Mit tegyek hogy jobb legyen? L/15
meg a matekban a jelöléseket érted? Hogy mi mit jelent? Mert az is fontos.
Szerintem is válts tanárt. Lőjj be magadnak legalább egy 3-as félévit, ne a kettes legyen a cél.
Amíg élsz, mindig van esélyed, hogy jóra forduljanak a dolgok. A szüleidnek is elmondhatnád a dolgot, lehet, hogy eleinte bosszúsak lesznek, dehát te iparkodsz. Hátha tudnak ők is valami tippet adni.
Nálunk fizikából volt ugyanígy.
Az sem számított ha tudtam a képletet, csak a megoldás legyen jó, ha nem 0 pont. Így egyszer félévkor majdnem megbuktam.
Ez sajnos a tanár hibája, annyit tudsz csinálni, hogy tanulsz, jársz különórákra és nagyon figyelsz a számolásra.
Szia, ne haragudj, tudom, hogy perverz vagyok, de:
ha megteszed, akkor megkérhetlek, hogy előtte d*gjunk egyet? - neked már úgyis mindegy, és legalább akkor nekem örömet szereznél vele...
lécci-lécci-lécci... :DDD
(Komolyra fordítva:
[link] )
****Nehogy le merd pontozni!!-az élet leghasznosabb tanácsa az enyém... :DD
Vannak még tanácsaim:
pl.
Élni életveszélyes dolog, és eddig még mindenki belehalt...
vagy:
A nők vízszintes mosolyát a férfiak függőleges gondolata követi...
Na látod, aludj egyet egy széles mosollyal, és holnap képzeld azt, h. a matek a te barátnőd... foglalkozz vele, szered meg.
Amit utálsz - márpedig ez az erőltetett "4órát tanultam" - sztm. már nálad kimondatlanul is egyfajta utálatba csapott át...- na szóval, amit az ember eleve utál, az nem csoda, hogy nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!