Normális, hogy most legszívesebben állandóan buliznék?
Mióta itt a tavasz alig bírok magammal,állandóan a hétvégét várom,hazajönnek a barátaim,akik más városban tanulnak,és péntek,szombat buli,elméletileg(ezalatt nem azt értem,hogy részegre isszuk magunkat)de van,hogy péntek mégsem megyünk fel,a szombat meg csak light-osra sikerül.Hétköznap melózok,bár így is felmennék egyzser-kétszer szerdán is,vagy valamikor,de ugye a barátaim nagy része más városban van,akik meg itthon vannak,nekik elég a heti egy.Jó,most jöhetne,hogy foglaljam le magam,de lefoglalom,van hobbim,sportolok,dolgozok.Más is van így?Egyszerűen többet akarok együtt lenni sok fiatallal,nevetni akarok,stb...
23/l
Kinek mi a normális?!
Nekem nem imponálna, ha például a barátnöm ilyen mentalitású lenne, pontosabban fogalmazva nem lenne a barátnöm.
Ja normális.Menj mindenfelé ahová tudsz.Használd ki h fiatal vagy.Szerezz új havikat ott ahol laksz.Sztem nem segítettem de azért sok sikert.És buliiizzz!!!! :DD
13/f
21éves lány vagyok, és ugyan ezt érzem, bennem van a heti1-2x menés bulii minden.. ez a fiatalság bolondság majd kiégünk:D
persze vizsgaidöszakban nem veszem ilyen lazára:)
Rám ez a fajta dili azután egy évvel jott rám, miután dolgozni kezdtem. A kolléganoim mind jóval idosebbek voltak nálam és én is elkezdtem oregnek érezni magam mellettuk. Mikor tudatosítottam, hogy úgy élek mint egy 40-50 éves, akkor kezdtem vadul bulizni, hetente akár 3* is. Most már lecsillapodtam, mert új csapatba kerultem ahol vannak velem korabeliek is, és az segített. Nekem sajnos az idobeosztásomba az a heti 3 buli nagyon nehezen fért bele, de akkor az kellett, hogy tomboljak, hogy megmutassam, még sem vagyok annyira oreg. A barátnoim mind még egyetemisták és azt csinálnak, amit akarnak, nekem ezért is nehéz volt. Nekem is van munka, suli, párkapcsolat és még millió más elfoglaltságom, de akkor azt kevésnek éreztem.
A te eseted nyilván más, csak gondoltam elmesélem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!