Az normális, hogy legszívesebben kiirtanám az amerikaiakat?
Nem normális dolog.
Az emberek különbözőek, - még mi, magyarok is különbözünk egymástól, nem lehet úgy "orvosolni" únszimpátiát, hogy akinek "nem tetszik a pofája", kiirtom.
Nemes egyszerűséggel fordulj olyan népcsoportok, nációk felé, amelyek mentalitása illeszkedik az értékrendedhez, - javaslom, - foglalkozz ezekkel, és ne sokkold Magadat azzal, hogy "Ezt is kinyírnám! Meg ezt is! -Na meg ezt is!..."
Egy idő után eljutnál oda, hogy "elfogyna a lőszered", - vagy összeverekednél Magaddal otthon a tükör előtt.
JAVASLOM, ne sokkold Magadat azzal ami idegesít, fordulj inkább olyan dolgok, jelenségek felé, amelyek számodra megnyugtató élményeket adnak!
Én sem rajongok az Amerikai Egyesült Államokkal összefüggő jelenségekért, de gondoltad volna a fogalmazásomból - eddig a pontig, - hogy ez így van?
Sokan meg a cigányokkal vannak így...
Amúgy meg csak simán utálom az Amerikai Egyesült Államokat... :)
Jaja...
Ahogy írtam sokan a cigányokat...
Tudom!
A cigányok lopnak az amerikaiak meg csalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!