Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Anyosom nem normalis.4,5...

Anyosom nem normalis.4,5 honapos babammak mezes lekvart adott! Legszivesebben soha tobbe nem mennek at hozzajuk! Szerintetek lehet baja a babanak tole?

Figyelt kérdés

Atmentunk anyosekhoz es amig ettem, fogta a picit. Mikor odneztem, lattam h van valami a szajaban, kerdeztem h mi ez-erre latom h a mezes lekvart nyomta bele. Egybol elvettem a gyereket, a szajat kitoroltem de tuti nyelt belole :( Anyosom meg nem normalis! Kizarolag szoptatott baba, soha nem adtam neki ilyeneket, nem tudom honnan vette a batorsagot.

Legszivesebben felalltam volna es eljottem volna onnan de a ferjemre valo tekintettel "viselkedtem". Viszont szetrobbanok olyan merges vagyok!

2019. dec. 15. 12:47
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
72%
Mézes lekvárt? Mi van? És de vigyázni kell a mézzel is, a lekvárral is, főleg ah apró magvas gyümölcsből van: allergiás sokkot okozhat legrosszabb esetben.
2019. dec. 15. 13:54
 12/58 anonim ***** válasza:
68%
Nem lesz tőle baja. De beszélj a férjeddel, hogy beszéljen az anyjával.
2019. dec. 15. 13:56
 13/58 anonim ***** válasza:
41%

Megpróbáltam elképzelni a szituációt. Eszel, Anyós egyszercsak feláll, előkeres egy üveg mézes lekvárt amiről amúgy életemben nem hallottam még...-fél kézzel felbontja, ad belőle a gyereknek és ezt te azután veszed eszre, miután a gyerek már megette. Reálisnak tűnik.

Amuyg semmi baja nem lesz. Milliók nőttek fel anno mézes cumival, pár hetesen tehén tejjel, fel evesen pörkölttel etetve. Anyósod is nyilván ag a korosztaly. Nem akarta legyilkolni a gyerekedet. Szépen elmondod neki, higy máskor ne adjon neki semmit és még van oldva ag egész.

2019. dec. 15. 14:11
 14/58 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó! Milliók felnőttek, százezrek meg meghaltak. "Csak úgy" hány gyerek nem érte meg az 5 éves kort sem?
2019. dec. 15. 14:33
 15/58 anonim ***** válasza:
81%
Én a mézes lekvár koncepcióján nem tudom túltenni magam. Az mi? Méz és lekvár keveréke, vagy hogy kell elképzelni? És mi értelme, két önmagában rohadt édes dolgot összekeverni és azt enni tisztán? Én is rosszul lennék tőle.
2019. dec. 15. 14:33
 16/58 anonim ***** válasza:
31%

A babának nem lesz baja,ha eddig nem lett,de anyóst kerülném gyerekkel együtt,már csakazértis!

Anyósom ilyen értetlen ökör állat még,anno mi megkértük,szépen elmagyaráztuk,megígérte

Ja.lesz rta.megtanította inkább hazudni a fiamat"anyádnak el ne mondd"!

Szóval mondhat bárki bármit,minden anyós azon van hogy idegösszeroppanásig b sztassa a menyét!ő még csak most kezdte.lesz ez még rosszabb,nyugi

2019. dec. 15. 14:38
 17/58 anonim ***** válasza:
25%
Mégis, mi a fene baja lenne a babának???
2019. dec. 15. 14:41
 18/58 anonim ***** válasza:
57%
Egy négy hónapos,kizárólag anyatejesnek?hm.nem is tudom.SZERINTED???van neked gyereked?vagy láttál már gyereket egyáltalán?!
2019. dec. 15. 14:44
 19/58 anonim ***** válasza:
42%
Jezus, nagyon tultolod a dolgot. Lett baja a gyereknek? Nem. Oruljel neki es magyarazd el az anyosnak, hogy mi a helyzet. Nem kell egybol eltiltani a gyerket a nagyanyjatol. Nem hiszem, hogy direkt meg akarta olni a kolykot.
2019. dec. 15. 14:46
 20/58 anonim ***** válasza:
69%
Ha allergént tömnek egy négy hónapos szájába? Na vajon?
2019. dec. 15. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!