Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi nem akar gyereket...

Ha egy ferfi nem akar gyereket, de mégis cseszik óvszert húzni, miert hisztizik ha utána közli vele a nő, hogy terhes es márpedig megtartja a gyereket?

Figyelt kérdés
Van egy igazi szerencsétlen az ismerösi körömben, aki 3 nőt is teherbe ejtett a hülye megszakitasos védekezesevel, abbol a 3-ból csak egy vetette el, egy masik mar megszulte (a kisfiu mar 6 eves, természetesen csonka csaladban el), majd most ujra terhes lett tőle immár egy harmadik barátnő is, aki a maga 22 évével ugy gondolja, neki már itt az idő a gyerekvállalásra (a lány egyebkent a barátnőm, én megtudom Őt erteni). Mit gondoltok arról, ha a ferfi probalja őt lebeszélni a gyerekröl, de a lany mindenkeppen akarja? És teszem fel mégegyszer a kérdést: ha valaki akkora szerencsétlen, hogy az elso hibajabol nem tanul es tudja magarol hogy nem akar ujra apa lenni és mégegy irányba gyerektartást fizetni, akkor miert fáj neki ovszert huzni? Hogy léteznek ilyen felelőtlen "férfiak"? Ki hogyan védekezik, ha tudja magarol, hogy még NEM szeretne gyerkőcöt?
2018. nov. 19. 17:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
52%

Jaj utolsó, hagyjuk már ezt az "abortusz után nem biztos hogy lehet gyereked" és hasonló orbitális nagy hazugságokat, amiket a tipikus megrögzött ab-ellenes propaganda terjeszt. Csak úgy halkan megsúgnám, hogy ma Magyarországon a mai statisztikák szerint minden harmadik nőnek volt/ lesz abortusza (legalább egy az élete során)! Mégsem lesz meddő, mégis szül utána egészséges gyerekeket! Ha az abortusz meddővé tenne, hááát kihalna az emberiség lassan, könyörgöm.

Nekem személy szerint 2 abortuszom is volt, és késobb 2 csodálatos kislányom is született. És apropó, 22 évesen én sem szültem volna!

2018. dec. 23. 20:42
 72/78 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó: Azért ennyire nem lennék büszke arra, hogy még csak tanulni sem sikerült az esetből...

Két abortusz helyett mondjuk lehetne védekezni.

2018. dec. 23. 20:55
 73/78 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó, nem mondtam, hogy büszke vagyok rá, de nehogy azt hidd, hogy veled nem történhetne szintúgy meg! Én kifejezett jó szándékból írtam meg a saját tapasztalatomat, hogy erőt merítsen belőle az, aki netán fél az abortusztól, vagy annak következményeitől. És igen, elég sokan vagyunk, akiknek sajnos nemcsak egy abortusza volt, mégis gyerekes anyukák vagyunk ma már. Hozzáteszem, gyógyszer mellett is lehetsz terhes, sőt, óvszer mellett is.
2018. dec. 23. 21:17
 74/78 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó: Tisztában vagyok azzal, hogy előfordulhat. Na de kétszer? Ugyan már. Persze, ha valaki felelőtlen és nem védekezik normálisan, annak előfordul kétszer. Meg háromszor, meg ötször, meg tízszer is.

Aki normálisan védekezik, az jó eséllyel nem lesz terhes. Pláne nem kétszer meg háromszor meg ötször...

2018. dec. 23. 21:27
 75/78 anonim ***** válasza:
31%

Utolsó, kikérem magamnak, hogy burkoltan is, de engem minősíts azért, mert kétszer előfordult! Ébresztő szentecském! Igen, előfordulhat KÉTSZER is képzeld el! Ezek közül az egyik volt csak védekezés nélkül, 17 évesen, a másik gyógyszer mellett sikerült 23 évesen. Én termékeny vagyok, ennyi az egész, nem vagyunk egyformák.

Csak aztán nehogy addig oktass ki másokat, amíg egyszer csak te is így jársz. Akkor már nem lenne ekkora az arcod!

2018. dec. 23. 21:53
 76/78 anonim ***** válasza:
23%

"Ezek közül az egyik volt csak védekezés nélkül"

Gratulálok. Kettőből csak egy sikerült be azért, mert felelőtlen voltál.

Ha nekem egyszer véletlen neadjisten besikerül, akkor az egészen biztos nem azért lesz, mert cseszek védekezni.

Érdekes módon nekem 17 évesen is volt eszem hozzá...

2018. dec. 23. 21:57
 77/78 anonim ***** válasza:
26%

Utolsó, gratulálj magadhoz inkább, mert elég ostoba személyről árulkodik az a tény,hogy ismeretlenül ítélkezel, és kiselőadást tartasz a felelős gondolkodásról, mert egy számodra ismeretlen 17 évesen terhes lett! Ne nevettesd már ki magad! Én rég voltam már 17, bizony, a harmadik X felett vagyok már, tehát nem mai csirke vagyok! Tudod, abban az időben, mikor én voltam fiatal, nem állt rendelkezésre annyi védekezési és fogamzásgátlási módszer, mint ma már igen! Örülj neki, hogy te olyan "nagyon felelősségteljes vagy", hogy veled MÉG (!) nem fordult elő, de ez nem jogosít fel téged arra, hogy másokat oktass a felelősségről vagy éppen minősíts! Lehet, hogy éppen a te lányod/ testvéred/ rokonod lesz az, akivel sajna szintén megtörténik!

Azóta van két kicsi lányom, kevés korkülönbséggel,és ők a mindeneim, nem bántam meg semmit, ami akkor történt. Az összes hasonló cipőben járó fiatal lánynak kívánom, hogy ugyanilyen happy enddel alakuljon végül!

2018. dec. 23. 22:58
 78/78 anonim ***** válasza:
38%
Kedves #71-es! Ne okoskodj, mert nagyon tudatlan vagy! Az óvszer mellett csak akkor eshet teherbe egy nő, ha az kiszakad vagy rosszul helyezik fel. A selejtes óvszer száma igen csekély. A fogamzásgátló tabletta pedig, mint a betegtájékoztató is írja, bizonyos gyógyszerek, hasmenés és hányás esetén más módon is ajánlott a védekezés. Tehát mielőtt mást megszólnál, gondold végig, hogy a te tudatlanságod miatt volt két abortuszod. Nővérként dolgozom, tudom miről beszélek, hidd el, előfordul olyan, egy abortusz során, hogy a nőnek nem lehet több gyereke. Lehet, hogy száz nőből 1-ről szól a statisztika, de a valóság nem ezt tükrözi. Vedd figyelembe a magyar kórházak állapotát is, ugyanis nem mindenhol fertőtlenítik mwegfelelően az eszközöket és a fertőzés miatt sor kerülhet méh eltávolításra is.
2018. dec. 23. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!