Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi nem akar gyereket...

Ha egy ferfi nem akar gyereket, de mégis cseszik óvszert húzni, miert hisztizik ha utána közli vele a nő, hogy terhes es márpedig megtartja a gyereket?

Figyelt kérdés
Van egy igazi szerencsétlen az ismerösi körömben, aki 3 nőt is teherbe ejtett a hülye megszakitasos védekezesevel, abbol a 3-ból csak egy vetette el, egy masik mar megszulte (a kisfiu mar 6 eves, természetesen csonka csaladban el), majd most ujra terhes lett tőle immár egy harmadik barátnő is, aki a maga 22 évével ugy gondolja, neki már itt az idő a gyerekvállalásra (a lány egyebkent a barátnőm, én megtudom Őt erteni). Mit gondoltok arról, ha a ferfi probalja őt lebeszélni a gyerekröl, de a lany mindenkeppen akarja? És teszem fel mégegyszer a kérdést: ha valaki akkora szerencsétlen, hogy az elso hibajabol nem tanul es tudja magarol hogy nem akar ujra apa lenni és mégegy irányba gyerektartást fizetni, akkor miert fáj neki ovszert huzni? Hogy léteznek ilyen felelőtlen "férfiak"? Ki hogyan védekezik, ha tudja magarol, hogy még NEM szeretne gyerkőcöt?
2018. nov. 19. 17:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:

#48 és #49 köszönöm szépen a normális választ, a kritikákkal együtt, mert végre tanultam valamit! Én őszinte leszek, életembe nem hallottam még a pearl indexről, de most utána olvasok már csak miattad is, mert megemlítetted! Nem tudtam, h a megszakítással évente 100ből 30-40 nő terhes lesz...ez nekem új, ezért köszönöm h megemlítetted, ment a zöld kéz!

Igen, 2 éves volt, amikor megismertük egymást, én meg 4, és képzeld,a 2 év korkülönbség semmit nem számít, nagyjából ugyanaz a korosztály vagyunk, és mi még együtt játszottunk a homokozóba, majd együtt nőttünk fel, együtt jártunk iskolába, egyetemre. Szóval igen, léteznek ilyen barátságok, minimális korkülönbséggel is, nem tudod, mit lepődsz meg ennyire, a barátom anno meg 6 évvel idősebb volt nálam (17 évesen jöttem össze az akkor 23 éves párommal).

#50 takarodj már innen, én ismerem a lányt, nem te és gondolhatod, hogy én aztán rosszat nem akarok neki, ne itt éld ki a begyöpösödött életed keltette feszültségeket, és inkább TE söprögess a saját házad körül!

A vitát lezárom, dolgozó, felnőtt ember vagyok, mint mondtam, ez az első kérdés amit kiírtam, és nem vitakeltés miatt, HANEM SEGÍTSÉG kérés miatt! Hogy mit lehet tenni, kinek mi az ötlete, tanácsa. Köszönöm azoknak, akiktől kaptam, mert érkeztek normális válaszok is, és sok-sok privát üzenet is.

2018. nov. 21. 18:57
 52/78 anonim ***** válasza:
67%

Milyen ostoba vagy, elképesztő.

A barátnőd saját magát csináltatta fel. Miért is nem mondta azt ha annyira felelősség teljes nő, hogy "ha nincs gumi, akkor nincs szex?"

Szerintem is itt rólad van szó nem a barátnődről.

2018. nov. 21. 19:21
 53/78 A kérdező kommentje:

Utolsó, te meg értelmi fogyatékos vagy? Mit nem értesz azon, hogy "lezártam a vitát"? És mit nem értesz azon, hogy 3 éve nincs kapcsolatom, mert még ezt is leírtam külön (17-től 21ig volt barátom, gyengébbek kedvéért)? Akkor ezek szerint megszállt a szentlélek, és én lennék a szóban forgó személy? Hagyjuk már.... Világosan, érthetően leírtam, hogy MIÉRT ÉRINT ÉRZÉKENYEN A TÉMA! VELEM IS MEGTÖRTÉNHETETT volna, de MÁZLIM volt!

(Utólag össze teszem a két kezem!)

2018. nov. 21. 19:26
 54/78 anonim ***** válasza:
52%
Értsd már meg, hogy oké, hogy nem akarsz neki rosszat, de fogd fel, hogy a barátnőd életébe nem szólhatsz bele, csak a sajátodba. Tök mind1 mióta vagytok barátnők, akkor sincs semmi jogod ahoz, hogy helyette dönts és kifikázd a férfit. Egy normális barátnő támogatja a másikat, de nem szól bele az őt nem érintő dolgokba. Most írhatnám, hogy éld inkább a saját életed, de látom az milyen lehet, ha más magánügyével foglalkozol a sajátod helyett. 50es voltam.
2018. nov. 21. 19:32
 55/78 A kérdező kommentje:

76%-os nem szólok bele, sőt, egyedül én állok mellette! Azt is felajánlottam neki, hogy leszek a gyerek keresztanyja és költözhet hozzám is ha szeretne!

Én elfogadom, hogy megakarja tartani...hát legyen. Csak valahol sajnálom is a kisiklott élete miatt.

2018. nov. 21. 19:35
 56/78 anonim ***** válasza:
74%
Azért mert 22 évesen terhes lett, még nem siklik ki az élete, nem 13 éves kislány, hanem felnőtt nő.
2018. nov. 21. 19:37
 57/78 A kérdező kommentje:

76%-os, akkor tudod mit, soroljam?

1. munkanélküli

2. szakma nélküli, mert ott hagyta az egyetemet

3. szüleivel él, ők tartják el

4. 22 éves, azaz, FIATAL is, hiába nem gyerek

5. eddig csak 5 hónapos munkaviszonya van...

6. a pasija szinte biztos, hogy le fog lépni, hiszen az előző nőjét is otthagyta amikor gyereket szült

Baromi felelőtlen húzás a leírt körülmények közé gyereket vállalni! Ő mégis megakarja tenni....

Mint ahogy a legtöbb kommentelőnek is megvan a véleménye róla, nekem is megvan,, csak nem fogom őt bántani, mert 20 éves legjobb barátok vagyunk...de sajnos k***ára naiv és felelőtlen, ez tény.

2018. nov. 21. 19:44
 58/78 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de akkor miért nem láttad el okos tanáccsal azelőtt, mielőtt felcsináltatta magát?

Vagy eddig nem tudtál róla, hogy hazárdírozik a link pasijával? Ha olyan jó barinők vagytok, mondjuk elbeszélgethettél volna velem a fogamzásgátlás fontosságáról (bár ahogy látom, te se vagy jobban képben, mint ő), vagy kézen foghattad volna és elvihetted volna nőgyógyászhoz, hogy keressenek valami megoldást, ha a tabletta nem is jön szóba.

2018. nov. 21. 19:48
 59/78 A kérdező kommentje:

Mégegy próbát teszek, és igen, megfogom próbálni rá beszélni az abortuszra, mert rossz nézni, ahogy kettétörik az élete!

Fogamzásgátlás kapcsán én se voltam túlságosan képben, de megbocsátható, hiszen 3 éve nincs kapcsolatom, a semminek meg miért szedjek gyógyszert...Én is ellenzem ezt az idióta link pasit a kezdetektől.

2018. nov. 21. 19:51
 60/78 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként azt hiszem tudom mi a helyzet. Egyke vagy és a barátnőd számodra a húgod. Benned van a túlféltés, ami nem mindig jó dolog. Értem én, hogy aggódsz érte, de vannak dolgok, amibe még családtagként sem szólhat bele az ember, mert nem az ő életük. Lehet, hogy nem a legjobb időben érkezik a baba, de felfog nőni a helyzethez a lány. Gondolom munkát is fog keresni, nem hiszem, hogy annyira hülye lenne, hogy ne gondolna át majd mindent, hogy hogyan tovább. A barátnőd tudja mint csinál, támogasd, amiben tudod, de ne féltsd ennyire, mert ő ezt az életet választotta. Ettől még nem lesz rosszabb élete, sőt, lesz egy pici babája, akit már most szeret.
2018. nov. 21. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!