Ha egy ferfi nem akar gyereket, de mégis cseszik óvszert húzni, miert hisztizik ha utána közli vele a nő, hogy terhes es márpedig megtartja a gyereket?
Nem, nem bocsátható meg. Akkor lenne megbocsátható, ha soha életedben nem szexeltél volna. De neked volt kapcsolatod, ahol pont ugyanúgy rizikóztál, mint a barátnőd, csak te szerencsésebb voltál és megúsztad.
Egy felnőtt embertől igen is elvárható lenne, hogy ilyen alap dolgokban, amik a saját életét, egészségét, testét érintik képben legyen. De persze nem a mi bajunk.
76%-os, én meg arra jöttem rá, hogy TE ki vagy! Minden bizonnyal te vagy az a bizonyos propagandatag (én csak így hívom őket), aki még levelet is írt nekem, hogy ne szóljak ebbe bele, mert az abortusz gyilkosság, stbstb... Te lefogadom, h Családvédelmi Szolgálatnál dolgozol, különben nem lennél ennyire hajtatlan a megrögzött gondolkodásmódoddal, miszerint minden egyes embernek, bármilyen életkorban, kötelessége megszülni,hamár egyszer véletlenül, teljesen irreális körülmények közé, terhes lett. Te vagy az, akinek a szemében az se számít, hogy a gyerek egyébként milyen mostoha körülmények közé születne meg.
Nem furcsa neked kicsit se, hogy az itt válaszolók 99%-a eddig mindennek elhordta a barátnőmet a felelőtlen döntése miatt, és te vagy az egy aki engem fikáz, mert ÉN SEM tartom jó ötletnek most megszülni? Akkor ezek szerint az egész gyik oldal ennek a lánynak az ellensége, kivéve te, mert te a másik oldalt képviseled?
És az ilyennek még van arca engem, egy barátot "minden lében kanálnak" nevezni. Az a különbség kettőnk közül, hogy míg te csak a munkádat végzed ezzel az abortusz-ellenző dumáddal, addig én ennek a lánynak a legjobb barátja vagyok, és ismerem a körülményeit, és tudom jól, hogy nem lenne jó se neki, se a gyereknek ez az élethelyzet, ezért "szólok bele az életébe" a te szavaiddal élve, és igen, ezért adok neki BARÁTI tanácsot.
A semleges, pártatlan válaszokat pedig köszönöm, többiek!
Igazad van! Döntse el ő egyedül, nyugodtan csessze el egyszerre 2 ember életét (ö és a gyerek!), és én ne figyelmeztessem őt, ne befolyásoljam őt, mert végülis ilyennek kell lennie egy jó barátnak, hogy asszisztálnia kell ahhoz, hogy fusson a vesztébe a barátnője.
Érdekes logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!