Ha egy ferfi nem akar gyereket, de mégis cseszik óvszert húzni, miert hisztizik ha utána közli vele a nő, hogy terhes es márpedig megtartja a gyereket?
Szeeegééény pasi, jujj most fizethet 20 ezret, vagy kimegy külföldre, vagy feketén dolgozik, vagy el se ismeri, hogy ő az apa, vagy nem fizet és leüli.
Komolyan azt hiszed, hogy egy hangyafaxnyit is rossz lesz neki, és tanul az esetből, akkor neked sincs több eszed, mint a barátnődnek.
Ti fel se fogjátok, hogy mekkora felelősség és teher egyedül felnevelni egy gyereket.
A normális férfiak kb. fele innentől rá se néz, tehát párkapcsolati szinten elásta magát, de a következő pár évben úgyse lesz ideje randizni se.
Sok boldogságot!
Persze,h megjarta most A roh@dék,ugyenis a családjának, köztük az anyjának, exenek, és a barátainak is tegnap bejelentette a csaj, hogy terhes a fickótol,akik már most akkora nyomás alatt tartják, h már most ki van teljesen készülve, de tudjátok ki fogja sajnálni a mocskot... Ő volt az, aki nem tanult az előző 2 (!) hibájából, hát most itt van a harmadik, egye meg amit főzött. Egyébként én magam próbáltam lebeszelni a csajt a megtartásrol, és tudja jól, hogy ezek után neki most nem lesz egykönnyen párkapcsolata, de azt mondta, neki fontosabb a saját gyereke aki lassan 9 hetes a hasában, mint bármelyik férfi a világon vagy mint saját maga. Valahol igenis, meglehet Őt is érteni, és igen, NEM akarok ítélkezni senki felett, mert mondom, én még soha életemben nem Voltam terhes, fogalmam sincs, mivel jár, belőlem mit váltana ki, ha 8 hetes terhes kismama lennék... Még az is lehet, hogy én is "megbolondulnek" és dúlnának bennem az anyai ösztönök. Úgyhogy senki ne mondjon a barátnőmrol semmi rosszat, mert én, aki ismeri őt teljesen, még én sem engedem meg magamnak, hogy kritizáljam az egyébként egyáltalán nem ésszerű döntését.
És még valami, amiben nagyon bízom: a pasi nem egy lelketlen alak. Lehet, hogy a világ legnagyobb idiótaja címet sikeresen elnyerné, de be kell vallani, hogy az előző gyerekénél se tudja megállni, hogy ne látogassa minimum heti 2x. Úgyhogy adja a Jó Isten úgy, hogy itt is elolvadjon amikor meglátja a csodaszép lányát/fiát (nagyon szépen az anyukája, szép lenne/lesz a gyerek is). Én bízom benne, hogy nem fogja egyedül hagyni Őt sem, pláne, ha már a családja, barátai is tudnak a barátnője várandósságárol...
Amin még meglepődtem, hogy a propaganda azonnal megtalalt privátban, és mindenki írta, hogy ilyen olyan gyilkosság az abortusz, ne ölesse meg a barátnőm a gyerekét, főleg ha már most ragaszkodik hozzá, nekik is üzennek: először is, mint látjátok, a barátnőm nem fogja "" megöletni "" a gyerekét a ti szavatokkal élve, ugyanakkor azt is hozzá kell tennem, hogy egy ennyire nehéz helyzetben lévő FIATAL LÁNYNAL az ilyesfajta érzelmi zsarolás csak ront a helyzeten, nemhogy segítené a döntésében! És tudjátok, rengeteg olyan eset van, amikor sajnos igenis, JOBB döntés az abortusz. De nyugalom, Ő nem veteti el, rajta nincs mit meggyőzni...
Na, a szokásos sztori.
Igaz, kétszer felcsinálta a nőjét, és lelepett, de biztos most vigyázni fog, minek a gumi...
Tudja, hogy nem szed tablettát, de nem védekezik, ezért biztos akar gyereket...
Kiborult, hogy becsúszott, de majd jól megszívja, ha dafke megszüli a csaj....
Majd egy csapásra megváltozik, ha a kezébe veszi...
Annyira buta vagy, hogy még meg is érdemled.
Remélem, a gyerekszobába szüli az anyja nyakára, a semmire, és jönnek a csóróproli kérdések, hogy mennyi a szülés, milyen ügyeletesnél szülni, milyen segélyre jogosult, melyik a legolcsóbb tápszer, és miért ázik át este a tescós pelenka.
Sok boldogságot!
Mondjuk, ha a kisasszonynak annyi esze sem volt, hogy védekezzen, hisz szerinted ő "éppen hogy" felnőtt, akkor gondolom milyen felelősségteljes anya lesz..
Hiába akarod mindenáron a pasast fikázni és a barátnődet beállítani ártatlan kis báránykának, aki azt se tudta mi fán terem egy gyerek, attól még épp ugyanolyan hibás a barátnőd is, sőt...! Igen is a nőnek legyen már annyi esze, hogy gondoskodjon a védekezésről! Utána ő viseli a kívánt/nem kívánt terhesség következményeit. (szülés és abortusz) Ez lenne az alap. A pasi mit veszít, ugyan? Fizet x Ft gyerektartást, aztán éli tovább vígan az életét, de a nő? Na épp ezért az ő felelőssége nagyobb részben a védekezés.
#37 ! Többször leírtam, hogy a szóban forgó lány pajzsmirigy beteg, amire nem szedhet fog.gátlót! Ez nem lett eltitkolva a barátja elől sem, tehát nyílt lapokkal játszott a lány, hogy Ő bizony nem tud védekezni gyógyszer útján. Ennek ellenére a férfi 2 hónap együttlét után úgy döntött, elhagyja az óvszert, mert nincs egyik félnek sem nemi betegsége (hiába volt több barátnője, teljesen tiszta a fickó, ezt el kell ismerni), és áttértek a megszakításra. Másfél évig nem történt semmi baj! Másfél évig, ugyanezzel a módszerrel...és most történt meg.
Akárkivel előfordulhatna egyébként,mert elég egy csepp is elvileg... De ha annyira nem akarná a pasas ezt a gyereket, akkor mégis miért nem ülteti be a barátnőjét a kocsijába, miért nem fizeti ki neki az abortuszt és küldi el Ő maga műtétre egyértelműen? Ha annyira nem akarja a gyerekét, akkor azt mondjátok már el nekem, miért ragaszkodik hirtelen eszméletlenül ahhoz a fickó, hogy elkísérhesse a csajt az ultrahangra, ahol jövőhéten ellenőrzik a magzat szívhangját? (igen, most nem tudom mi ütött belé, de folyamat írogat a barátnőmnek, hogy hagy menjen vele az ultrahangra)... Szóval nekem innentől kezdve már az sem biztos, hogy a férfi nem akarja a gyereket. De Ő dolguk.
39, még nem jöttél rá? :)
Ő a barátnő (minél jobban hajtogatja, hogy nem, annál gyanúsabb), azért ennyire hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!