Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi nem akar gyereket...

Ha egy ferfi nem akar gyereket, de mégis cseszik óvszert húzni, miert hisztizik ha utána közli vele a nő, hogy terhes es márpedig megtartja a gyereket?

Figyelt kérdés
Van egy igazi szerencsétlen az ismerösi körömben, aki 3 nőt is teherbe ejtett a hülye megszakitasos védekezesevel, abbol a 3-ból csak egy vetette el, egy masik mar megszulte (a kisfiu mar 6 eves, természetesen csonka csaladban el), majd most ujra terhes lett tőle immár egy harmadik barátnő is, aki a maga 22 évével ugy gondolja, neki már itt az idő a gyerekvállalásra (a lány egyebkent a barátnőm, én megtudom Őt erteni). Mit gondoltok arról, ha a ferfi probalja őt lebeszélni a gyerekröl, de a lany mindenkeppen akarja? És teszem fel mégegyszer a kérdést: ha valaki akkora szerencsétlen, hogy az elso hibajabol nem tanul es tudja magarol hogy nem akar ujra apa lenni és mégegy irányba gyerektartást fizetni, akkor miert fáj neki ovszert huzni? Hogy léteznek ilyen felelőtlen "férfiak"? Ki hogyan védekezik, ha tudja magarol, hogy még NEM szeretne gyerkőcöt?
2018. nov. 19. 17:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
81%

Hagyd már, hiába rugózol ezen minden kategóriában, itt is csak azt tudják mondani, hogy mindketten ugyanúgy hibásak. Kedves barátnőd mire fel tartja meg, ha már látta, hogy az elsőszülött gyerekével sem törődik?

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2018. nov. 19. 19:58
 12/78 anonim ***** válasza:
83%
Itt is újabb 2 elb aszott élet van készülöben kérem. Barátnöd meg eszetlen!
2018. nov. 19. 20:02
 13/78 A kérdező kommentje:
Utolso előtti, jó nagy madár vagy te is, én ugyanis most irok ki először Gyikra kerdést, fogalmam sincs, ki az, akit ide belinkeltél, eleve ott kezdődik, hogy én nem ferfi vagyok, hanem nő, és mégcsak nem is 21 eves,hanem maholnap már 24 ! Semmi közöm nekem ahhoz a kerdeshez amit belinkeltél, de látod, ez is csak azt mutatja, mennyi gerinctelen férfi létezik manapság kis országunkban, akik a szexre ugyan jók, de apának már nem , és gyáva modon csak menekülni tudnak a felelősség elől, ami kizarolag őket terheli. Az, hogy itt gyakorin sajnos több kérdés is ezzel, vagy legalabbis, hasonló témával kapcsolatos, az minden, csak nem vicces. Nagyon szomorú, hogy tele van a világ ilyen semmirekellő "férfiakkal".
2018. nov. 19. 20:12
 14/78 anonim ***** válasza:
96%
Valószínű a barátnőd is olyan naiva, akinek szent meggyőződése, hogy a férfi valójában akar gyereket, tudat alatt, csak nem mondja ki. Ezért mi baj történhet, ha teherbe esik...?
2018. nov. 19. 20:28
 15/78 anonim ***** válasza:
97%
Undorító és idióta a pasi az tuti, na de nehogy már piedesztálra emeljük az épp ugyaanannyira idióta barátnődet! Ő is vastagon hibas, normális nő nem enged csak úgy magába farkakat, anélkül hogy megfelelően vedekeznenek! A gyerekcsinalas és a védekezés is KÉT ember, a nő és a férfi felelőssége. Ha nem védekeztek az nem csak a férfi hibája, ha már ő ilyen felelőtlen, akkor legalább a nőnek lenne annyi esze, hogy gondoskodik róla...
2018. nov. 19. 20:52
 16/78 A kérdező kommentje:

Nem tudom, a barátnőm mi a jó életért ragaszkodik ennyire a terhesség megtartásához egy olyan férfitól, akire szinte biztos, hogy nem igazán számíthat majd, bár ki tudja, kívánom, hogy tévedjek és ne legyen igazam. Legyen úgy, hogy, amikor már a kezében tartja a babáját, akkor elolvad az apuka, ezt kívánom. De ha velem csinálta volna ezt meg a pasi, hogy felcsinál és utána nem akarja vállalni a gyereket, én páros lábbal, ablakon keresztül rúgtam volna ki.

24 éves leszek, még egyszer sem voltam terhes (ne is legyek amíg nem akarok), de ha véletlenül sikerülne, ki tudja, én hogy reagálnék, belőlem mit váltana ki. Lehet, utána már én se tudnám egykönnyen elvetetni, és lehet, a 8 hetes terhes barátnőmben már a hormonok is közrejátszanak valamelyest, hogy annyira ellene van az ab-nak, holott mindenki tudja, nem ésszerű megtartani... Úgyhogy én nem akarok ítélkezni, biztos nagyon nehéz egy terhes nőnek egy ilyen, de azért ez a férfi igazán tükörbe nézhetne és szembe köphetné magát, hogy ezt már a 3. nővel teszi meg...

2018. nov. 19. 20:53
 17/78 anonim ***** válasza:
97%
16# pont ezért idióta a barátnőd... Mert egy nő mindig többet kockáztat mint a pasi...
2018. nov. 19. 21:05
 18/78 A kérdező kommentje:
Azonban ha mégis elakarná vetetni, még időben lenne, mert 8 hetes. Még van ég szűk hónapja átgondolni ezt a történetet.
2018. nov. 19. 21:07
 19/78 A kérdező kommentje:
Kár érte, ha egyedül maradna, mert egyébként egy kedves, szép lány...
2018. nov. 19. 21:09
 20/78 anonim ***** válasza:
100%

Nincs annyi ideje, mert nem 2 perc eljutni az abortuszig. Ha legkésőbb 10 hetesen nem kezdi intézni, kifut az időből.

Arról nem is beszélve, hogy ha érzelmileg ennyire ragaszkodik már hozzá, akkor ahogy telik az idő, egyre jobban fog. Egészségügyi szempontból se mindegy, hogy most vagy majdnem a határidő előtt végzik el a műtétet.

Egyébként azt a részt nem érted továbbra is, hogy abban hibás, hogy ő se tett semmit a terhesség ellen. Nem azért kell mentegetni, hogy "jaj, terhesen a hormonok... biztos nehéz döntés". Ja, igen, de masszívan az ő sara is, hogy idáig jutott.

Ha nem akarok gyereket, nem csinálom védekezés nélkül. Akkor se ha nem szedhetek tablettát (én se szedhetek). Ha a pasi nem akar gumit húzni, elküldöm a rákba (megtettem). Ha pedig nem védekezek (akár úgy, hogy elhajtom a fickót), akkor semmi jogom pillázni, hogy "szemét fickó, felcsinált", mert hagytam.

Persze ettől még hibás ugyanúgy a pasas is, de a barátnőd ezt a hajára kenheti. Ahogy a fickó nem követelhet abortuszt, úgy a barátnőd se azt, hogy "vállalja a felelősséget" és álljanak össze egy családdá babázni. Amit követelhet, az a gyerektartás, ami pár tízezer és semmire sem elég.

2018. nov. 20. 05:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!