Ha egy ferfi nem akar gyereket, de mégis cseszik óvszert
húzni, miert hisztizik ha utána közli vele a nő, hogy
terhes es márpedig megtartja a gyereket?
Figyelt kérdés
Van egy igazi szerencsétlen az ismerösi körömben, aki 3 nőt is teherbe ejtett a hülye megszakitasos védekezesevel, abbol a 3-ból csak egy vetette el, egy masik mar megszulte (a kisfiu mar 6 eves, természetesen csonka csaladban el), majd most ujra terhes lett tőle immár egy harmadik barátnő is, aki a maga 22 évével ugy gondolja, neki már itt az idő a gyerekvállalásra (a lány egyebkent a barátnőm, én megtudom Őt erteni). Mit gondoltok arról, ha a ferfi probalja őt lebeszélni a gyerekröl, de a lany mindenkeppen akarja? És teszem fel mégegyszer a kérdést: ha valaki akkora szerencsétlen, hogy az elso hibajabol nem tanul es tudja magarol hogy nem akar ujra apa lenni és mégegy irányba gyerektartást fizetni, akkor miert fáj neki ovszert huzni? Hogy léteznek ilyen felelőtlen "férfiak"? Ki hogyan védekezik, ha tudja magarol, hogy még NEM szeretne gyerkőcöt?
Az ilyen férfiaknak fontosabb, hogy élvezetesebb legyen a dolog(gumi nélkül), mint, hogy gyerek lesz-e belőle. Viszont ilyen esetben a nő is ugyanolyan hülye, ha hagyja magát.
2018. nov. 19. 17:53
2/78 A kérdező kommentje:
Szerintem azt sem erdemli meg az ilyen féreg, hogy "ferfinek"nevezzük. Ha mar ennyire idiota,akkor vállalnia kellene a következményeket is, nem.? Az előző nőjét is otthagyta a gyerekével együtt, bár tartják a kapcsolatot, de termeszetesen nem sok az egy 6 éves gyereknek... És ha még 50 nőt teherbe ejt és abból az 50ből egy 30 szintén nem akarja majd elvetetni ...?!
2018. nov. 19. 17:58
3/78 anonim válasza:
A barátnőd mért nem szed gyógyszert? Mért fekszik le olyan pasival a direkt nem akar védekezni?
2018. nov. 19. 18:02
4/78 anonim válasza:
Ezen én is mindig kiakadok. Nem hajlandó óvszert húzni, majd mikor közlik vele, hogy nem szándékoznak kikapartatni a gyereket, jön a hiszti, hogy de ő még nem akar kölyköt. Hát csókolom....
De persze a nő is egy idióta, ha hagyta így. Nekem valahogy alap, hogy ha a pasi nem akar kotont húzni, én meg nem szedek tablettát, akkor NEM lesz szex.
2018. nov. 19. 18:04
5/78 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek pajzsmirigy betegsége van, amire sajnos Ö nem szedhet gyogyszert, mert kerulnie kell a plusz hormontartalm készítményeket... Nem hiszem hogy ez most az ő hibaja lenne...a ferfi tudta jol, hogy nem szed gyogyszert a barátnője, mégis ugy gondolta, a megszakítás eleg lesz..
2018. nov. 19. 18:05
6/78 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy ha 2 nőt már felcsinált, akkor hányat dughatott meg eddig?A tököm se akar HPV-t meg egyéb fincsiségeket. Már csak ezért sem engedném magamba egy ilyen retek farkát.
2018. nov. 19. 18:05
7/78 anonim válasza:
"Nem hiszem hogy ez most az ő hibaja lenne."
Ez mind a két fél hibája. A férfi is hülye, de a barátnőd sem normális. Miért ment bele szex gumi nélkül? Miért nem mondta azt, hogy VÉDEKEZÉS NÉLKÜL NEM?
2018. nov. 19. 18:06
8/78 anonim válasza:
Hormonmentes fogamzásgátlók is léteznek, nem csak a gumi. Nem védeni akarom a pasit de a lány sem lehet egy IQ betyár. Szerinte miből lesz a gyerek ha nem ebből? Felelősség mind a 2 részéről.
2018. nov. 19. 18:10
9/78 anonim válasza:
Hiába véded a "barátnődet", ugyanannyira az ő hibája is és egyébként is ő az, aki többet veszít. Ezért nem érdekli az ilyenféle pasikat, hogy hány nőt koppintanak fel, mert se a gyereknevelés gondja nem az övék lesz, se az abortusz terhe nem őket érinti.
A gyerektartás fizetése alól pedig könnyű kibújni. Elég ha feketén dolgozik, vagy minimálbérre jelenteti be magát, a többit pedig zsebbe, már minimális összeget vagy semmit fizet.
Attól hogy több gyereke lesz, még nem tilthatnak többet a jövedelme 50 %-ánál (összesen! Ez osztódik akár 50 fele is, ha annyi gyereket csinál), így a barátnőd se számíthat sokra.
2018. nov. 19. 18:12
10/78 anonim válasza:
Ilyen esetben mind a két fél idióta.
Az egyik mert derogál neki a gumi majd pillázik, hogy terhes marad a csaj, a másik meg azért mert önként és dalolva lesz egyedülálló any, majd sírdogál hogy de nehéz az élet. Persze a nőre is áll a dolog, hogy francért szexel védekezés nélkül, kapcsolaton kívül. Azt nem értem gusztusa hogy van hozzá, de biztos velem van a baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!