Ha egy ferfi nem akar gyereket, de mégis cseszik óvszert
húzni, miert hisztizik ha utána közli vele a nő, hogy
terhes es márpedig megtartja a gyereket?
Figyelt kérdés
Van egy igazi szerencsétlen az ismerösi körömben, aki 3 nőt is teherbe ejtett a hülye megszakitasos védekezesevel, abbol a 3-ból csak egy vetette el, egy masik mar megszulte (a kisfiu mar 6 eves, természetesen csonka csaladban el), majd most ujra terhes lett tőle immár egy harmadik barátnő is, aki a maga 22 évével ugy gondolja, neki már itt az idő a gyerekvállalásra (a lány egyebkent a barátnőm, én megtudom Őt erteni). Mit gondoltok arról, ha a ferfi probalja őt lebeszélni a gyerekröl, de a lany mindenkeppen akarja? És teszem fel mégegyszer a kérdést: ha valaki akkora szerencsétlen, hogy az elso hibajabol nem tanul es tudja magarol hogy nem akar ujra apa lenni és mégegy irányba gyerektartást fizetni, akkor miert fáj neki ovszert huzni? Hogy léteznek ilyen felelőtlen "férfiak"? Ki hogyan védekezik, ha tudja magarol, hogy még NEM szeretne gyerkőcöt?
Az a lényeg, hogy a barátnőd se hisztizzen a következő 20 évben, hogy egyedül neveli a gyereket, mert ő döntött így. Védekezés nélkül szexelt. Nem erőszak volt.
Azt se mondhatta, hogy váratlan meglepetésként érte a pasi reakciója, hiszen te írod, hogy ő a harmadik. Pontosan tudta, hogy mit kockáztat, úgyhogy utólagos reklamációnak helye nincs.
Elárulom, hogy itt nem a pasi fogja megszívni, mert az a minimàlis gyerektartás az ő életét alig befolyásolja. Ő ezért nem húz gumit, mert rá nézve semmi következménye. Sokan a gyt fizetése alól is játszi könnyedén bújnak ki.
2018. nov. 20. 07:01
22/78 anonim válasza:
Igenis a barátnőd a hibás. A nőnek kell hogy több esze legyen. Vannak hormonmentes gyógyszerek is, van pesszárium is, spirál is. Nem csak a gyógyszer és a gumi létezik. Ámbár a barátnőd megtehette volna, hogy nemet mond a szexre ha nem húz gumit a csávó. Nincs gumi nincs szex, enni lett volna. Összefeküdni egy olyannal akiről tudni hogy több lyukban járt, mint ahány kilincset megfogott, az gáz és undorító is. Én nem sajnálom az ilyen nőt, csak a gyereket. Vessen magára, bacca el az életét mindenki úgy ahogy akarja, nekem aztán...
2018. nov. 20. 07:32
23/78 A kérdező kommentje:
"Igenis a baratnőd a hibás. A nőnek kell több esze legyen".
Ezzel most nagyon nem értek egyet! Lehet, elkerülte a figyelmedet, de leírtam, hogy a baratnőm csak 22 éves, míg a pasi életkorára számolj rá egy tizest, ugyanis Ő mar 32 elmúlt. Nehogy már egy 10 évvel fiatalabb, tapasztalatlan , nem szeretném bantani, de sajnoa be kell vallani, egy naiv lánytol varjuk el azt, hogy több esze legyen, mint a nála 10 évvel idősebb, tapasztaltabb, dörzsöltebb ferfitol. A lánynak egyébként ő az első barátja, 2 éve vannak együtt... A ferfinak kellett volna hogy több esze legyen,hamár mindenáron egy éppenhogy felnöttkorba lépő 22 évessel kezdett! Szégyellje a pofajat en tovabbra se tudok mást hozzáfűzni..
Tudta jol, hogy beteg a csaj es nem szed fogamzásgátlót, mi kell még...?
2018. nov. 20. 11:43
24/78 anonim válasza:
Nehogy már egy 10 évvel fiatalabb, tapasztalatlan , nem szeretném bantani, de sajnoa be kell vallani, egy naiv lánytol varjuk el azt, hogy több esze legyen, mint a nála 10 évvel idősebb, tapasztaltabb, dörzsöltebb ferfitol
És egy ilyen lány vállal most gyereket. Aki védekezni buta volt, de az anyasághoz érettnek hiszi magát. Érdekes gondolatmenet.
2018. nov. 20. 11:48
25/78 anonim válasza:
Egy 22 éves nő, nem "éppen hogy felnőtt korú lett". Igenis az ő felelőssége. Olyan nincs hogy felcsinálták. Azt csinálják fel, aki hagyja magát. Vessen magára.
2018. nov. 20. 11:49
26/78 anonim válasza:
23: És szellemi fogyatékos is a baratnőd, hogy 22 évesen nem tudja, hogy lesz a gyerek?
Nem 12 éves, könyörgök!!
Most pedig meg akarja tartani, de ez már EGYEDÜL AZ Ő DÖNTESE, és egyedül ő fogja viselni a következményeit is.
2018. nov. 20. 11:53
27/78 anonim válasza:
A férfi döntési szabadsága itt a gumi felhúzásáig terjed. Ennyi. Utána már mindegy, mit akar, a nő dönt. Akkor is, ha a férfi szeretné a gyereket, de a nő nem, és fordítva is. A hülye emberre mondjuk, hogy a saját kárából sem tanul, ez a pasi tipikusan ilyen, hiszen harmadszor üti meg a bokáját. Ha neki ennyit ér, hogy beleüríthesse a spermáját egy nőbe, hát fizesse meg az árát, ne sírjon. Hogy kérdésedre válaszoljak, én tablettát szedtem, és a barátommal óvszert húzattam, és az első együttlét előtt megmondtam, hogy ha akár még emellett is besikerül, nem lesz abortusz, mert ellenzem.
2018. nov. 20. 17:47
28/78 anonim válasza:
De egyébként a lány sem volt okos, egy 22 évestől, aki nemi életet él, elvárható, hogy tudja, hogyan lesz a gyerek, és ha nem szedhet gyógyszert, akkor ne engedje magát gumi nélkül. A teherbeesésben mindketten felelősök, nem csak a pasi.
2018. nov. 20. 17:52
29/78 A kérdező kommentje:
#27 #28 igazából szívemből szóltál, teljesen egy a véleményünk! Én továbbra is a féreg pasit tartom a létező legnagyobb idiótanak az egész földön, és igen, fizesse csak meg az árát, legyen az a gyerektartas vagy az abortusz...
2018. nov. 20. 21:21
30/78 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sokan bombáztatok privátban, hogy győzzem meg a barátnőmet, hogy tartsa meg a babát ha már ennyire akarja. Nos, mindenki nyugodjon meg, a baba megmarad, így döntött a lány végül,s a szülei majd támogatják. A pasi meg hát így járt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!