Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy ferfi nem akar gyereket...

Ha egy ferfi nem akar gyereket, de mégis cseszik óvszert húzni, miert hisztizik ha utána közli vele a nő, hogy terhes es márpedig megtartja a gyereket?

Figyelt kérdés
Van egy igazi szerencsétlen az ismerösi körömben, aki 3 nőt is teherbe ejtett a hülye megszakitasos védekezesevel, abbol a 3-ból csak egy vetette el, egy masik mar megszulte (a kisfiu mar 6 eves, természetesen csonka csaladban el), majd most ujra terhes lett tőle immár egy harmadik barátnő is, aki a maga 22 évével ugy gondolja, neki már itt az idő a gyerekvállalásra (a lány egyebkent a barátnőm, én megtudom Őt erteni). Mit gondoltok arról, ha a ferfi probalja őt lebeszélni a gyerekröl, de a lany mindenkeppen akarja? És teszem fel mégegyszer a kérdést: ha valaki akkora szerencsétlen, hogy az elso hibajabol nem tanul es tudja magarol hogy nem akar ujra apa lenni és mégegy irányba gyerektartást fizetni, akkor miert fáj neki ovszert huzni? Hogy léteznek ilyen felelőtlen "férfiak"? Ki hogyan védekezik, ha tudja magarol, hogy még NEM szeretne gyerkőcöt?
2018. nov. 19. 17:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
87%

#38: Ne értetlenkedj már tovább, de tényleg!

Szerinted a nőnek ott kimerül a védekezés, hogy gyógyszert szed és ha nem tud akkor nem is védekezik??! Millió fajta védekezési módszer van a gyógyszeren kívül, DE akkor leírom neked ismét, hogy a barátnőd is UGYANOLYAN hibás, hisz nem meg lett erőszakolva, ahol lehetősége sem volt védekezni, hanem ő hagyta, hogy a pasi beletegye a gumi nélküli, csupasz farkát! Nem is értem komolyan, hogy miért csak a pasit szidod itt agyba-főbe, mikor a barátnőd sem különb semmivel sem.

A megszakítás NEM védekezés, szóval a barátnőd pontosan tudta, hogy mit is csinál és mi lehet a következménye (gyerek), szóval nem utólag kell nagy pofának lennie és ujjal mutogatni, hanem akkor kellett volna felelősségteljesen viselkedni.

Hihetetlen egyébként, hogy pont te nőként nem tudod, hogy mivel is jár a nem védekezés és hogy ez bizony inkább a mi felelősségünk és nem a pasiké! Hisz a következményekkel utána nekünk kell számolni.

Ha a természetesen totál ártatlan barátnődnek egyébként annyi sütnivalója sem volt, hogy gondoskodjon a védekezésről, ha már a pasi magasról tett rá, akkor bele sem merek gondolni ezzel a váratlan gyerekkel majd mennyire felelősségteljes lesz..

2018. nov. 21. 14:59
 42/78 anonim ***** válasza:
84%

#40 Van benne valami, mert olyan szinten védi a barátnőt, hogy az már gyanús. :D

"Van egy igazi szerencsétlen az ismerösi körömben" Kérdező! Ideje lenne végre tükörbe nézned, mert te vagy az!

2018. nov. 21. 15:05
 43/78 A kérdező kommentje:

Nekem egyszer volt barátom, 17 éves koromtól 21-ig, azóta nincs kapcsolatom, de ne zavarjon te kis gyökér.

Nem, hála a jó égnek, nem én vagyok az illető, és nem, nem lettem terhes sem a 24 évem alatt. Akinek nem látsz bele az életébe, arról ne alkoss véleményt, mert csak azt bizonygatod, hogy bizony neked is épp ugyanannyira kevés a sütnivalód, mint annak a fiúnak és csajnak, akikkel ez történt (mégegyszer mondom, hálát adok a jó égnek, hogy nem rólam van szó). Egyébként ha én lennék az illető, nagyobb valószínűséggel vállalnám, mert lassan 2 éve dolgozom, fél éve élek külön a szüleimtől :) Én megtehetném!!! :)

Barátnőm sajna még szüleivel él.

2018. nov. 21. 16:12
 44/78 A kérdező kommentje:
Illetve felhívnám a figyelmed, hgy az utolsó kommentem már arról szólt, hogy mostmár úgy fest, meggondolta magát a férfi. Nem gyaláztam őt már egy szóval sem.
2018. nov. 21. 16:14
 45/78 anonim ***** válasza:
48%
Igaz, kinek is kellene egy ilyen minden lében kanál nő... Te örülnél egy olyan barátnőnek, aki kivesézi neten, a magánéletedet és mindennek elhordja a párodat a hátad mögött? Mit szólsz bele és milyen jogon ítéled el azt a férfit? Érdekes, mostmár nincs vele semmi bajod. Söprögess a saját házad táját, mert van mit.
2018. nov. 21. 16:35
 46/78 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, de kedves vagy, oldalakon át szidtad, mint állat, de amint kiderült, hogy meggondolta magát, az az kb az utolsó 3 kommentedben nem szidtad. Az igen.

A stílus maga az ember, neked pedig elég egy elviselhetetlen stílusod van az már biztos, ez lerí az írásodból.

Jó fej barátnő lehetsz, ha itt vesézed ki szerencsétlen magánéletét és a pasiját szidod jobbra-balra.

Egyébként két 72%-os is van, az egyik én vagyok, de nem írtam, hogy te vagy a szóban forgó lány, bár oly mindegy.

Érdekes a tényekre nem tudsz mit írni, miszerint hiába véded itt foggal-körömmel a barátnődet, ő is vastagon hibás a sztoriban, de a másik fikázása, na az megy.

Felnőtt emberek legyenek már alapvető dolgokkal tisztában, mint hogy a megszakítás nem védekezés és ha nem terveznek gyereket, viszont a pasi nem húz óvszert, akkor a nőnek legyen esze és egy csepp felelősségérzete a védekezés gondoskodásáról!

2018. nov. 21. 16:49
 47/78 A kérdező kommentje:

Te jo Isten, egy ket kommentelo tenyleg ritka sötét itt...

Előszoris: azt hiszem, titeket se hagyna hidegen, ha a legjobb baratotokkal tortenne egy ilyen szerencsetlenseg es a szemetek láttára b*szn@ szét az életét! 4 eves korom ota legjobb barátnőm a csaj! Az kereken HUSZ EV ! Igenis, ERDEKEL mi lesz vele !

Másodszor: kisebbik részben ugyan, de azert is erint k*rv@ra érzékenyen a sztori,mert ebbe a hibaba nagyon könnyen en is belecsuszhattam volna anno a párommal, mert mi is megszakítással védekeztünk a 4 évből 1 évig (utana gyogyszerre valtottam) és jéé, nem lettem terhes !!!! Ezek szerint meddőségi problémáim vannak, netán a volt párom valami földöntúli képességekkel bíró zseni volt ? A végén még kiderül, hogy el kellene mennem kivizsgáltatnom magam,mert annyira hajtogatja mindenki, hogy a megszakitasbol egyertelmuen terhesség lesz.....

2018. nov. 21. 17:40
 48/78 anonim ***** válasza:
100%

Áhá. Szóval ezért véded annyira a kis naiva barátnőd, mert eszedbe jutott, hogy ez a balf-z te is lehettél volna.

Igen, a pasi egy kretén. Ahogy bizony a barátnőd is az.

Értem én, hogy nem szedhet tablettát (bár ez is egy baromság, mert pajzsmirigyproblémával lehet szedni, csak ellenőrizni kell mellette a pajzsmirigyhormonszinteket, ezt bizony endokrinológustól tudom). De jó, nem szed, az ő dolga.

De egyrészt van másik x féle védekezési mód, és ha egyik sem jó, de nem akarok kölyköt, akkor megmondom a pasinak, hogy "húzol gumit, vagy nincs szex". Ennyi.

Nem belemegyek a védekezés nélküli szexbe, aztán meg rinyálok, hogy terhes lettem.

Ráadásul másfél évig... Még ha egyszer lett volna ekkora kretén, de másfél évig csinálta.

És még véded:D

Hát vicc. Felnőtt ember, 22 éves, nem 16. Bár hozzáteszem, nekem 15 évesen is teljesen alap volt, hogy normálisan védekezek, ha már a dugáshoz nagylánynak érzem magam.

Itt bizony mind a két fél vastagon hibás. Kár védened a lányt, ő is pont akkora idióta, mint a pasija. És ha te is ezt csináltad egy évig, akkor te is pont olyan hülye vagy, csak neked mázlid volt, neki meg nem.

2018. nov. 21. 17:48
 49/78 anonim ***** válasza:
100%

4 éves korod óta egy akkor 2 évessel? :)

Egyébként a megszakítás Pearl-indexe 30-40. Ennyien esnek teherbe 100-ból 1 év alatt a módszert alkalmazva.

Tudod értelmezni?

Teljes védekezés nélkül pedig "mindössze" 80 nő lesz terhes a 100-ból.

Tehát mondhatjuk, hogy dupla olyan hatékony a semmihez képest a megszakítás, de ha azt is hozzátesszük, hogy a normális módszerek Pearl-indexe 0,5 és 3 között van (tabletta, óvszer...), akkor elég szar, nem gondolod?

2018. nov. 21. 17:49
 50/78 anonim ***** válasza:
72%

Te vagy sötét, mert akkor sincs hozzá semmi közöd, ne köpködj senkire, mert az ő dolguk, az ő életük, az ő döntésük!

Elég szomorú, ha 24 évesen még azt sem tudod, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni és peteérés bármikor lehet. Az, hogy te nem estél teherbe akkor, az nem azt jelenti, hogy nem is estél volna, mint ahogy a barátnőddel is történt.

2018. nov. 21. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!