Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hát mi van ezekkel az anyákkal?

Hát mi van ezekkel az anyákkal?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés ihlette a kérdésem, amit most olvastam, és néhány válasz sokkolt. Ez az : https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Mi a fene van azokkal az anyákkal akik kíngörcsként meg idegbajként és hasonlókként jellemzik a gyereküket?? És azokkal akik számára ez normális, hasznos válasz?

Nem akarom rózsaszín cukormázas dologként lefesteni az anyaságot, engem is van hogy kiakasztanak a gyerekeim, olyan is van hogy kiabálok, olyan is hogy rohadt fáradt vagyok, de őszintén mondom hogy minden pillanatban szívből szeretem őket. Az egy szóval jellemzésben nem vagyok jó, de biztos hogy pozitív dolgot mondanék, hiszen akit szeretünk azt szépnek, jónak, okosnak látjuk, még akkor is ha ismerjük a hibáit.

Számotokra nem megdöbbentő hogy anyák így nyilatkoznak a gyerekeikről? Velem van a baj hogy teljesen kiakadtam ezen? Ismeretlenül is sajnálom azt a kicsi gyereket akit az anyja kíngörcsnek tart. Vagy elviselhetetlenségnek. Ez annyira szomorú.

2017. okt. 23. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
54%
Tanítónéni várt már úgy, hogy borzalom volt ma a gyerek. Na és? Az volt. Én is tudok az lenne, ha sz@r napom volt. Nem dőltem kardomba, hogy jajj szegény tündérrózsámról mit mondott.
2017. okt. 24. 14:17
 62/65 anonim ***** válasza:
37%
59es, hol is mondtam hogy elbújtam? DE gondolom ha rád nyitja a gyereked a gázcsapot jó alaposan megpuszilgatod hogy jaj te kis idegbajos kíngörcse anyucijának jajj de szeretlek had adjak két cuppanóst és kapsz egy tejszeletet ugye?
2017. okt. 24. 14:20
 63/65 A kérdező kommentje:

Mindent lehet mentegetni, már magatok se tudjátok hogyan. Most akkor mélyponton voltak ezek az anyukák és sajnálni kell őket vagy vicceltek?

Szerintem a 60-asnál van a pont. Azt is ennyire védenétek ha egy harmadik személy mondaná ezeket a gyereketekre? Hiszen csak viccelt!

2017. okt. 24. 14:20
 64/65 A kérdező kommentje:
NEM MINDEGY hogy azt mondja a tanítónéni hogy ma borzalmasan viselkedett vagy hogy ő=borzalom, kíngörcs, stb.
2017. okt. 24. 14:22
 65/65 anonim ***** válasza:
67%
56 - olvasd el a 38. Hozzászólást. Az u.i. Rész is elég. Ezt reagáltam le leginkább azzal, hogy nem biztos, hogy a gyerekben nem okoz ez rossz érzést, mégha igaz is a pillanatnyi viselkedésére a jelző.
2017. okt. 24. 14:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!