Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hát mi van ezekkel az anyákkal?

Hát mi van ezekkel az anyákkal?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés ihlette a kérdésem, amit most olvastam, és néhány válasz sokkolt. Ez az : https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Mi a fene van azokkal az anyákkal akik kíngörcsként meg idegbajként és hasonlókként jellemzik a gyereküket?? És azokkal akik számára ez normális, hasznos válasz?

Nem akarom rózsaszín cukormázas dologként lefesteni az anyaságot, engem is van hogy kiakasztanak a gyerekeim, olyan is van hogy kiabálok, olyan is hogy rohadt fáradt vagyok, de őszintén mondom hogy minden pillanatban szívből szeretem őket. Az egy szóval jellemzésben nem vagyok jó, de biztos hogy pozitív dolgot mondanék, hiszen akit szeretünk azt szépnek, jónak, okosnak látjuk, még akkor is ha ismerjük a hibáit.

Számotokra nem megdöbbentő hogy anyák így nyilatkoznak a gyerekeikről? Velem van a baj hogy teljesen kiakadtam ezen? Ismeretlenül is sajnálom azt a kicsi gyereket akit az anyja kíngörcsnek tart. Vagy elviselhetetlenségnek. Ez annyira szomorú.

2017. okt. 23. 21:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
30%
a lepontozás gyerekes, de az is megmolyosgtató, aki ezt komolyan veszi :)
2017. okt. 24. 13:19
 42/65 anonim ***** válasza:
49%
Ohh forgasd ki csak a szavaimat..de nem tudom mit csináltál volna ha a gyereked rátok nyitja a gázcsapot épp főzés előtt? De igazatok van, leborulok előttetek ti világ csodái, gyereküket kíngörcsöző istennők. Ti legjobb anyái a bolygónak, akik ilyen hatalmas szeretettel beszéltek gyerekeitekről. Tanítsatok könyörgöm..Mától én se**fejnek fogom hívni a büdös kölkét, hátha egyszer felérek a ti szuperanyui magaslataitokba.
2017. okt. 24. 13:21
 43/65 anonim ***** válasza:
40%
Gondolom azt is szeretitek ha a férjetek le büdös r*ba*ncozik titeket, pusztán szeretetből, és természetes, ha rossz napja van igaz?
2017. okt. 24. 13:22
 44/65 anonim ***** válasza:
38%
Te beteg vagy! Nem kicsit. Hát inkább mondja, hogy kíngörcs,mint ilyen idegbajos legyek. Javaslom keresse fel orvosát gyógyszerászét. Gyermekét meg nevelje meg! 3 évesen azért már illik tudni, hogy nem nyitogatunk gázcsapot, na...
2017. okt. 24. 13:25
 45/65 anonim ***** válasza:
46%

42, tutujgatás helyett neked is a szakszolgálatnál lenne a helyed, hátha megtanítanak NEVELNI!

A szeretgetés ugyanis édes kevés.

Az pedig nem normális, ha egy 3 éves ekkora felfordulást teremt.

Vagy vele van gond, vagy (erős a gyanúm), hogy veled.

De tényleg, az a fontos, hogy másoknak beszólj, hogy milyen jelzőt aggatnak egy anonim fórumon a gyerekre.

(Ami még véletlenül se jelenti, hogy verbális agressziónak lenne kitéve a gyerek)

2017. okt. 24. 13:28
 46/65 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó, gyereknevelésről olyan nekem ne magyarázzon, akinek a gyereke úgy viselkedik hogy az anyja csak kíngörcsként és pokolfajzatként jellemzi:-) De kipróbálom én is, mától így hívom a gyereket, nyilvánosság előtt meg puszilgatom, és akkor én leszek a szuperanyuci. Legalább megtudtam hogy így kell ezt csinálni.
2017. okt. 24. 13:28
 47/65 anonim ***** válasza:
És nem kell szakszolgálathoz járnunk, mivel Down szindrómás.
2017. okt. 24. 13:30
 48/65 anonim ***** válasza:
35%
Tudod mi a baj ha ilyeneket mond valaki a gyerekeinek? Hogy ők még nem értik a szarkazmust. Te viccesnek gondolod ő még komolyan veszi. De mint vki írta biztos te is örülnél ha a gyereked, férjed, főnököd bénának, alkalmatlannak vagy bármi negatív jelzővel illetne. Vagy tuti nem sértődtélmeg anyóra amikor kritizálta a gyereknevelésed. :) Jó dolog az őszinteség de annak is meg van a módja és a helye.
2017. okt. 24. 13:34
 49/65 anonim ***** válasza:
15%
Nem a gyereknek mondták, hanem egy anonim oldalon ismeretleneknek. Feltételezem a gyerek nem olvassa.
2017. okt. 24. 13:38
 50/65 anonim ***** válasza:
79%
Ja és down szindrómásoknak kell a szakszolgálathoz járniuk, csak szólok! a nagy 14 évesem az! szóval nem kell itt már védőpajzsot tenni magad elé. Ez sem szép dolog.
2017. okt. 24. 13:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!