Espiro vector pro vagy Espiro atlantic. Akinek van tapasztalata ezekkel a kocsikkal kérem irjon. Minden érdekel róluk, súly, kezelhetőség, meddig fér el benne baba?
Szia!
Nekünk Espiro Atalantic van. Összességében nem bántam meg, de azért leírom a negatív tapasztalataimat is. Ha magas vagy akkor nagyon jó választás, nekem kb ez az egy kocsi volt aminek nem rúgdostam a kerekeit menet közben. Jól irányítható, döcögős úton is jól megy. Mi a kislányom 9 hónapos koráig hordozóval használtuk (a kezdetektől mivel nem volt hajlandó a mózesben megmaradni, úgyhogy a mózdesrő nem tudok nagyon véleményt mondani, de gondolom abban nincsenek nagy különbségek). Jó sok mindent lehet pakolni az alsó tárolóba. Van hozzá táska, de az nem nagy szám. A sport része az számomra nagy csalódás volt. Nem egy merevebb darabból álló egyben rárakhatós az ülés (ezáltal nem is fordítható mindkét irányba mint mondjuk a vector air) hanem rá kell patentolgatni. Baromi macerás is és nem valami masszív. Nem valami könnyű (pontos súly nem tudom de rá tudsz keresni), jó nagy csomagtartó kell hozzá. A legbosszantóbb dolog az egyik előnyéből fakad, mégpedig, hogy gumi kerekei vannak. Nem tudom, hogy csak a mi környékünkön van ennyi tüske de egy év alatt kb 10szer kellett belsőt cserélni és nyilván mindig a legrosszabbkor lyukad ki a kerék. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
Nekünk vector 4-es babakocsink van, ahogy nézem a képeket, nagyon hasonlít a vector pro-ra. Kisfiam 3 hónapos, így még csak a mózes részét és a hordozó részét használjuk, a sportot nem.
Összességében elégedett vagyok vele, nagyon könnyű tolni. Viszont ami nem tetszik benne: mi korábban sokszor szétszereltük, mert a kocsi csomagtartójában tároltuk az alját (nem volt tárolóhely a lépcsőházban), a tetejét pedig a lakásban. Egy nőnek nem túl egyszerű a mózest (ill. a hordozót) kiemelni a vázból, mert egyszerre kell két kézzel egy-egy gombot benyomni két oldalt, közben pedig felfelé emelni a mózest/hordozót, gyerekkel együtt. Hát ezt a férjem meg tudja csinálni, nekem nem megy egyedül... De ha nem kell naponta szétszedegetni, akkor nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!