Pierre C. PS314 v. DHS Baby babakocsit válasszam? Elég hasonló mindkettő.
Szia !
Én használtam , mind 2 !
Pierre cardin : Nem szerettem , nagyon nehéz volt vele télen közlekedni ! A kerekei nagyin gagyik ! Plusz , télen nagyon bekellet takargatni , mert nagyon átfújt rajta a szél !
MOni : Én szerettem , sokkal könnyebb volt vele közlekedni , én amit még nagyon szerettem , hogy nagyon tele tudtam pakolni a babakocsi alját , míg a másiknál nem ! Ezt már a második babánál használtuk , és nagyon jó volt , hogy tolókarja állítható volt , így sokszor a nagyobbik is tudta tolni ! Plusz ezt nem fújta át szél !
hogy-hogy a P.C-t átfújja a szél?
hiszen teljesen becipzárazható..nem értem. :(
mindkettőnek állítható a karja, asszem a P.C. egy kicsit magasabb..
szakmabeli vagyok, a pierre ps314 új kocsi, kb 2 hete jött ki, szerintem a másik válaszoló a ps822-re gondolhat, az az "előző változatra".
a 314-esnek sokkal előrébb tudod húzni a kupoláját, ezen kívül semmi különbség.
a monihoz plusszba van lábzsák és esővédő is
köszönöm! szerintem is valamivel keverhette..a PS 314 teljesen becipzározható. ezért praktikusabb is.
nagy különbséget élőben nem vettünk észre, talán annyi,hogy a DHS-nek nagyobbak a kerekei, ezáltal talán kicsit súlyosabb. :)
minőség??
Szia !
Nem kevertem össze . külföldről hozzatuk ! És akkor is szar volt , és átfújta a szél , attól függetlenül , hogy zárható !
Ja, akkor bocsi. Fura, mert pont az lenne a funkciója a teljes cipzárnak, hogy ne fújjon be a szél. :(
Ehhez képest..
Viszont a P.C. kerekekről én is olvastam, hogy nem valami tartósak.
Elég gáz, mert téli babánk lesz, így nem mindegy a közlekedés, főleg, hogy csak és kizárólag BKV-zni fogunk. :(
Télen meg különösen érdekes lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!