Ez esetben mennyi jövedelmet kapnék? (baba)
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, meg nem volt munkaviszonyom ha szulok egy babat akkor mennyi jovedelmet kapnek?? Sajnos nem vagyok ezekkel tisztaba...2012. nov. 10. 13:45
1/10 anonim válasza:
40 ezer körül havonta 3. évig ez a gyes és családi együtt.
2/10 A kérdező kommentje:
Es a 3.evtol semmii?? Vagy csak a csaladi??
2012. nov. 10. 13:52
3/10 Jégtánc válasza:
3. évtől csak a családi.Utána általában elmennek dolgozni az emberek.2014-től kötelező lesz az ovi is....
4/10 anonim válasza:
Semmit csak a családit.
Jobb ha dolgozol 1. évet szülés előtt és akkor kapsz gyedet.
5/10 A kérdező kommentje:
Es ezt a 40.000 ft-ot mikortol kapnam? miutan a baba megszuletett vagy hogyan??
Koszi a gyors valaszt:-)
2012. nov. 10. 13:55
6/10 anonim válasza:
25e gyes + 12200 családi + 10e adókedvezmény, ha a gyerek apja dolgozik.
7/10 anonim válasza:
De miért mire gondoltál. A gyereket nem az államnak kell felnevelnie, én még az alanyi jogon járó gyest is eltörölném.
8/10 anonim válasza:
Igen miután megszületik, megszületésig semmit nem kapsz. Születés után még egyszeri anyasági segélyt is kapsz. De azt csak egyszer jár.
9/10 anonim válasza:
Születése után a következő hónaptól. Ezeket mindig utólag utalják. Családi adókedvezményt a magzat 91 napos korától lehet kérni.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget :-)
2012. nov. 10. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!