Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 9 hónapos baba mellé kistestvé...

9 hónapos baba mellé kistestvér? 18 hónapos lenne a nagyobbik amikor megszületik a pici.

Figyelt kérdés

Volt valaki közületek ilyen helyzetben?

Mi a véleményetek erről?

2012. nov. 8. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
En szerettem volna mert a bio oram veges de meg nem jott...azt gondolom, hogy rohadt sok melo ugyanakkor sokkal konnyebb kesobb. Lehet azert is nem jott meg mert tudat alatt felek. A kisfiam betoltotte a kettot multheten. Kesz vagyok a kovetkezore!
2012. nov. 8. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szép az élet ha zajlik nem?
2012. nov. 8. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a két nagyobb gyerkőc közt pont ennyi idő van,nekem semmi bajom nem volt ezzel és nincs a mai napig sem már 17 és 18 évesek.A legkisebb fiam 8 hónapos és most kezdtünk bele a következő babaprojektbe.
2012. nov. 8. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm két fiam között van ekkora korkülönbség. Hát őszintén semmi pénzért nem cseréltem volna vele. Jó pár hónapig mindig volt vmi segítsége, mert egyedül nem győzte. Bár attól is függ sztem milyen a nagyobb gyerek, mert neki egy kis örökmozgó, zsivány kisfia van.
2012. nov. 8. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
15 honap van a gyerekek kozott, nem volt konnyu az eleje, de most mar latom az elonyoket is. Orulok hogy igy hozta az elet.
2012. nov. 8. 22:19
 6/8 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat :-)

és ha azt is hozzáteszem hogy ő lenne a negyedik?

a felállás: 8éves csajszi

6éves kisfiú

9hónapos kisfiú

(még nem biztos az érkezése, holnap tesztelek)

2012. nov. 8. 22:25
 7/8 A kérdező kommentje:
vaklárma volt. negatív a teszt
2012. nov. 9. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Kar.
2012. nov. 13. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!