Milyen neve legyen a tesómnak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és nemrég derült ki hogy lány lesz a kistesóm. Anya azt mondta én válasszam ki neki a nevet. Én arra gondoltam hogy olyan neve legyen ami valami aranyos meséből való. Olyanra gondolok mint pl. a Hamupipőke, Csipkerózsika, de azért valami értelmes nevet szeretnék ha értitek..:))2012. okt. 28. 23:55
2/10 anonim válasza:
vagy van az Óz a csodák csodájából Dorothy és ebből lehetne Dorottya :)
3/10 A kérdező kommentje:
A Dorottya egész jól hangzik..:DD Köszi ^^ kérek még pár tippet ha lehet, mert én az a baj már nem nagyon emlékszem az ilyen mesékre...
2012. okt. 29. 00:14
5/10 anonim válasza:
Doroti, Bella (Belle a szépség és szörnyetegből), valamint ha szadista hajlamaid vannak adható a Hófehérke is.
Barbara (Barbi), Szelli (tudom, nem ilyenre gondoltál, de mivel fiam van, így meséről rögtön a Verdákra asszociálok)
Az Ariel is szép, de fiúnév sajnos.
Mennyire számít, hogy régi, hercegnős mese legyen?
Ursula (dr.Bubó), Vilma-Irma (Fréfi és Béni), Kriszta (Mézga család). A mai kedvencek pl. Dóra (a felfedező), Eperke.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szépek ezek a nevek, természetesen Hófehérkének nem fogom hívni...:DD Akármilyen régi is lehet, ha szép név, bár ezek az újabb fajta mesék nekem nem jönnek be, szóval Eperkének meg Dórának biztos nem fogom elnevezni...:))
2012. okt. 29. 10:47
8/10 anonim válasza:
Nekem Jázmin lesz a 4. gyerekem. Ez a név a gyerekeknek és felnőtteknek is tetszik nálunk.
9/10 anonim válasza:
Flóra (a Csipkerózsikában az egyik jótündér)
10/10 anonim válasza:
Gyorsan vegig gondolom az uj Barbie meseket es abban van Szofia hercegno Izabella kiralyno Korin(lehet Korin, Karina, Karolina)Viktoria hercegno Kira popstar a tobbi most nem ugrik be :) de holnap kikerdezem a lanyomat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!