Mit mondjak a tesómnak h ne legyen már ennyire elszállva magától?
Arról van szó h a felvi.hu-n számolgattuk h kinek hány pontja lenne,és nekem 225 neki meg majdnem 260 körül,és tök el van szállva magától.
Annyira idegesít,mert neki csak azért vannak többletpontjai mert Gyesen van,meg a mivel a gyerek után kap gyermekvédelmit így hátrányos helyzetűnek számít. Amúgy meg kevesebb pontja lenne mint nekem.
Már mondtam neki h ne legyél már ennyire elszállva,de csak azzal jön h őt felvennék fősulira engem meg nem biztos.
Mondtam neki h azért nem fogok szülni egy gyereket gyorsan h valahova felvegyenek.
De még mindig magasan hordja ez miatt az orrát
Hehe... mond meg neki, hogy nincs mire felvágnia, mert nekem meg 428 pontom van :D
Amúgy neked van igazad. Vond le a Gyes pontjait, és így jegyezd meg a dolgot.
Szerintem,hagyd rá!akinek nem inge nem veszi magára!Okasabb a bölcsebb!Ha felvág csak neves és helyeseljél viccesen,előbb-utóbb elgondolkodik rajta és abba hagyja.
Aki azt írta hogy szégyelje magát,mert gyereket szült suli helyett,annak üzenem én 18 évesen szültem a fiamat és most 23 vagyok és jól menő válalkozásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!