Mit vegyek a 25 éves tesómnak?
Figyelt kérdés
1 hónap múlva lesz 25. Bármilyen ötlet jöhet !! köszii2011. jún. 25. 11:09
2/8 anonim válasza:
Ki kell találnod, hogy mire vágyik. Márkás cuccra? Könyvre? Koncertjegyre? Ha el tudsz vele menni járkálni, megálltok egy-egy kirakatnál vagy ilyesmi, esetleg kiböki, hogy de jó lennnne ezz.... vagy húúúú megjelent magyarul, de megvennnnnémmmm! Vagy de elmennék... ide. Egyszer nyerő voltam egy tényleg szép műanyag rózsával, ami eljátszotta a heppi börszdét, mkor átadták. De egy tini fiúnak adtam, ezzel: Add neki annak a lánynak, aki kedves neked. Ez nagyon bejött.
3/8 A kérdező kommentje:
könyveket nem szereti. koncertekre annyira nem jár.. őrült nagy vágya sincs tudtommal. olyan se amiért nagyon odalenne. a kézilabdát szereti, horgászni szeret..
2011. jún. 25. 11:26
5/8 anonim válasza:
Kicsit több infó kéne: fiú-lány? és kb mennyit szánsz rá?
6/8 anonim válasza:
akkor valami horgász cuccot javasolnék
7/8 A kérdező kommentje:
jaa, bocsi. fiú és kb. 3-4000-ig
2011. jún. 26. 12:02
8/8 anonim válasza:
Ez elég sok pénz. Szerintem: Készíts valami szép színes könyvborító formát. Írd rá mint egy könyvcímet: Boldog Születésnapot. Alá v. fölé írd az író neve helyére a saját nevedet. Akkora legyen mint egy 500 forintos. Tegyél bele annyi ötszázast, amennyit gondolsz, mintha azok lennének, a könyv lapjai. Rögzítsd oda celluxszal, vagy bárhogy olymódon, hogy ne essenek ki, de ne is sérüljenek meg. Így tehát lesz egy könyv, csomagold be, kész.
Ennyi pénzért ha bármi mást veszel, azt beszéld meg vele, mert ha nem tetszik végül, akkor ott a kidobás. Mondjuk vennél valami horgászcikket, de nem tudnád eltalálni, hogy neki pont mi kellene, stb... Vagy beszéld meg egy barátjával, vagy a horgászboltossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!