Mit mondjak a tesómnak h ne legyen már ennyire elszállva magától?
Arról van szó h a felvi.hu-n számolgattuk h kinek hány pontja lenne,és nekem 225 neki meg majdnem 260 körül,és tök el van szállva magától.
Annyira idegesít,mert neki csak azért vannak többletpontjai mert Gyesen van,meg a mivel a gyerek után kap gyermekvédelmit így hátrányos helyzetűnek számít. Amúgy meg kevesebb pontja lenne mint nekem.
Már mondtam neki h ne legyél már ennyire elszállva,de csak azzal jön h őt felvennék fősulira engem meg nem biztos.
Mondtam neki h azért nem fogok szülni egy gyereket gyorsan h valahova felvegyenek.
De még mindig magasan hordja ez miatt az orrát
mert olyan lenézően mondja! Hogy őt felvennék,meg megteheti h jelentkezzen.
Mondjuk akárhány pontom is van,nem tehetm meg h jelentkezzek akárhova is. 2 helyen melozok 10-12 órákat,örülök h aludni van időm
csak tesóm akar menni,vmilyen ápolónői,azsisztensi izé...
Amikor én érettségiztem kisebb gondom is nagyobb volt mint h hányas lesz,a lényeg az volt h meglegyen és végre tudjak menni dolgozni,
csak rosszul esik az h tesóm így fennhordja az orrát mert neki több pontja lenne mint nekem
azért is idegesít mert így tényleg fel tudják őt venni,én meg nem tehetem meg h elmenjek tanulni, Anyám is és én is 2 melohelyen is dolgozunk h kihuzzuk magunkat a a szarból(apám jó nagy adósságot hagyva lelépett abba az évben mikor én érettségiztem). Irigykedek tesómra mert akkor ő már nem lakott itthon mikor apám ide csinálta nekünk az addóságokat,és neki nem kell segíteni h helyre hozzuk.
Pedig nekem nagy terveim voltak,de szétmentek az idegeim és tanulni se tudtam rendesen,az érettségim nem lett jó,és se időm,se energiám nincs tanulni. irigy vagyok h ő ezt megteheti,csak ne dörgölné így az orromra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!