Új állás? Elvállalnátok ezekkel a feltételekkel?
Sziasztok, gyorsan írom a tényeket:
Lassan 2 éves gyermekem van, Gyest kapok. Szeptembertől megy bölcsibe ha felveszik.
Kaptam egy álláslehetőséget: Munkaidő: 06:30-15:00 Busszal kell menni-jönni ami 20-25 perc, ezt fizetik. Fizu nem sok az első 3 hónapban, utána 100.000 körül talán +8000FT cafetéria
Nagyszülők segítenek.
A legnagyobb aggodalmam, hogy nem korai, hogy máris elválok a kislányomtól?
Köszönöm!
Kinek mi a korai.Valakinek a 3 év is korai, viszont a bölcsibe ahova 2 éves kora óta jár a lányom, már jelentkezett egy anyuka akinek 1 éves lesz a fia és adná bölcsibe.
Az én véleményem 2 évesen nem korai már a bölcsi.Pláne, ha a munka jó és a fizu sem rossz.Sajnos a pénz ma már nem utolsó szempont.Vállald el.
:) Nem, nem korai, már kétéves! :)
A fizuról nem tudok véleményt írni, mert nem tudom, milyen munka és milyenek a te kvalitásaid, hol laktok stb. Ez sok mindentől füg. De a legfontosabb, hogy tolerálják, ha a gyerek beteg lesz, szülőire, anyák napi ünnepségre kell menni stöbbi satöbbi... Ez a legszűkebb keresztmetszet a munkavállalásnál...
Időbeosztásban kimondottan jónak tűnik.
Köszönöm! :)
Szeptemberig a mamáékkal lenne, a cég ahová megyek augusztusban leáll 2-3 hétre, júliusban pedig a férjem lesz itthon 1 hétig.
Egyébként a korai indulástól félek, hogy azt hogyan oldjuk majd meg ha a férjemmel egyszerre indulunk szinte hajnalban. Szerintetek rossz ötlet ha az egyik héten pár napot a nagyszülőknél alszik majd a kislányom? Aludt már ott, imádja őket!
ez jó, hogy elviheted orvoshoz a gyereket és csak azután menj be, de hova teszed addig a gyereket? felakasztod a fogasra? :D
egyébként szabit kivenni nem kell, táppénzre menj majd el.
aludhat akár hétköznap is a mamáéknál, de szerintem akkor már hétvégén ne mamázzon, legyen az hármatoké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!