Elvállalnátok ezt a munkát így?
1 éve nem találok munkát, próbálkoztam már sok helyen. Azonban vagy a nyelvtudás vagy a diploma hiánya miatt utólag nem engem választottak.
Most volna egy lehetőség, de nagyon rossz környezet, minimálbérért. Az egész karácsonyi időszakot végig kellene dolgozni 3 műszakban, hétvégével. A családommal se karácsonyoztam már régóta, de a pénz... az pénz...
Igen, pár éve is amikor új voltam karácsony előtt egy áruházba engem szivattak meg ünnepek előtt, után.
Tavaly előtt szintén én szívtam az akkori munkahelyemen, mert mindenki leadta év közben a szabiját szép csendbe és nekem senki se szólt, hogy aki utoljára marad, annak már nem lesz választása. Tavaly meg egy betegség miatt nem voltam a családdal.
Ez már sajnos a 4. karácsony lenne külön.
Igen, legalább be tudjátok pótolni januárban egy jó kis hétvégével :): kis ünnepek utáni közös frissülés.
Nem tudom, hogy milyen munkát végzel, de a kereskedelmen kívül más szakterület nem hiszem, hogy nagyon meg lenne rohamozva ügyfelekkel, esetleg a kórházak a karácsonyi lakmározások után.
Fel a fejjel. Kedves párod pedig bejöhet hozzád majd egy kis otthoni kaja kóstolóval, fincsi öleléssel, min. 10 perc szüneted biztos lehet majd :).
Igen, ha rá lennék kényszerülve, elvállalnám. Lehet, hogy nem örökre, folyamatosan keresnék más lehetőségeket, de ha úgy van, hogy kell a pénz, akkor dolgozni kell.
De azért egy dolgot szem előtt tartanék: egy munka sem ér annyit, hogy tönkremenj benne. Szóval ha olyanok a körülmények, akkor inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!