Anyukák nektek is van olyan, hogy elegetek van a gyerekbol?
Ikreink vannak (3 evesek) es van egy 8 honapos babank.
Az ikrek kisfiuk, a baba kislany, egy angyal. Ahogy az egyik kisfiunk is egy tunemeny( persze dackorszak van nala is)... de a.masik... rug,vag,csapkod, harap, mar. Van, hogy 1 hetig 0-24-ben ilyen. Utana egyik percrol a masikra kattan egyet jon oda, bujik, simogat...de en legszivesebben eltolnam. Persze utana buntudatom van... de ezt erzem, van, hogy mar nincs is hozza turelmem :/
Massal is van ilyen?... a masik ket gyerekkel soha nem volt ilyen...Neha legszivesebben felpofoznam.
Hu de vicces vagy!
Akarsz segíteni a gyereken vagy azt vártad, hogy azt nondjuk, hogy igazad van, ne szeresd úgy a gyereket, lökd el magadtól?
Vidd másik szakemberhez! Ha tényleg hiperaktív, akkor is van segítség, terápia. Csak akarni kellene! Persze könnyebb itt nyafogni és gúnyolódni azokon, akik segíteni akarnak. Mi a férjemmel volt hogy együtt sírtunk, hogy nem tudunk segíteni a fiunknak, pedig láttuk, hogy szüksége lenne rá. Ezért hajtottuk, hogy végre valaki segítsen. Nem a gyereken vezettük le a feszültséget és nem őt okoltuk azért, mert valami baja van. Ez ugyanolyan mintha azért haragudnal a gyerekre, mert köhög.
Egyszerűen bicskanyitogató a mindenki hül*ye, csak te nem stílusod...
Mérhetetlenül sajnálom a gyermekedet...
Kiléptem, tovább nem olvasom a kérdésedet, neked teljesen felesleges bármilyen tanácsot adni, pedig jókat kaptál... Tényleg csak fut fel az agyvizem és legszívesebben megráználak, hogy térj már észhez te ba*rom...
Áldom a jó Istent, hogy én nem ilyen anyához születtem és hogy én nem ilyen anya lettem...
Egyébként hol a büdös francban van a te férjed??? Az enyém ölne a gyermekéért, legyen bármilyen baj, addig megy, amíg bír, de a tied meg csak lesi és nyugtázza az otthon kialakultakat?
Borzalom...
Leírom, amit vártál, a gyerek a hibás. Légy elégedett.
Szia
Pedig bizony, belőlünk szülőktől ered az összes feszültség majd agresszió.
Az oviban mikor ilyen szakasza volt a fiamnak azt javasolták, tegyem félre a házimunkát, munka után csak vele foglalkozzak.... tudtak valamit, mert müködött.
Az más kérdés h én se hittem eleinte h velem van a "baj"....
Neked komolyan vicces, hogy gyakorlatilag érzelmileg terrorizálod a fiadat? Ez elképesztő. Imádom, amikor anyák mondják, hogy "Ölni tudnék a gyerekemért, csak hát...". Ne itt állj! Ölni kell a legkevésbé egy gyerekért. Amit megtehetsz érte napi szinten az az, hogy szeretettel törődsz vele és "elviseled". Nem pedig kiborítod 3 éves korára.
Remélem egy istenhátamögötti idősek otthonában végzed, ahová a 3 gyereked együtt kísérnek be! Ott majd átgondolhatod, hogy mit tettél. Bár az is elég, ha csak évente 1x nyitnak rád ajtót, akkor is muszájból :)
Kedves 55...
SZerinted mi folyik nalunk, mit kellene tennie a ferjemnek? Ugyanugy csinaljuk a napirendet mint minden mas csalad... csak a mi hazirendunkben Marcika miatt sok a buntiszunet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!