Veletek előfordult már, hogy elegetek van mindenből? Hogy lehet ebből az állapotból kimászni?
nem 1x fordult mar velem elo..
2 pelda amikor nagyon padlon voltam.
elso: parommal rettenetesen veszekedtunk mindent egymas fejehez vagtunk ( szoban persze..) en pedig felvagtam az eremet es kidoltem...
masodik: itt a parom is korze jatszott es a csaladom is ugy minden egyszerre.. es siro gorcsom volt,nem birtam beszelni 2 napig csak fekudtem,nem ettem,nem keltem fel nyugtatot kellett bevennem......
Az en eletem nem piskota tejszinhabbal a tetejen... de celokat tuzok ki magam ele,hogy ha megdoglok is megvalositom..most pl a munka. elkezdtem dolgozni,rengetegszer majd ossze esem de tartom magam es azt mondom hogy sz.rok ra,nem erdekel vegig csinalom kell a penz az celjaimhoz,almaimhoz stb-hez ( na jo a szamlakra is :D)de bar nekem az a jo hogy oraban dolgozom...
Mindig valami celt akarj elerni,ne megvalosithatatlant,hanem olyat amit tudod hogy ha akarok es kuzdesz erte akkor hamar meg van.aztan johet a masik cel... szep lassan igy :)
Én is éreztem már ilyesmit, borzalmas volt. Viszont sokat segit ha melletted áll valaki és segit, támogat. Nekem még ez a hátrányom is megvolt, mert nem állt mellettem, mondhatni a kutya sem, szüleim sem -bár ők sosem tudták és fogják megtudni hányszor ment át az öngyilkosság gondolatat a fejemben.
Ha vannak barátaid, legjobb barátod/barátaid, párod, családod, kérd a segitségüket, mert segit. Ha nem tudsz bennük ilyen szinten megbizni, akkor sokat segitene szerintem a könyv.
Én pl ajándékba kaptam egy könyvet, a cime Az erő benned van Louis L. Hay-től. Ez nekem ténleg sokat segitett eddigi sikereim elérésében : sikeres vizsgák, érettségi, környezetemmel békében élek, és még mindig próbálok. Segit az egyensúlyban, én ezt ténleg el tudom mondani.
Minden hasonló könyv szerintem ilyen szinten lenne rád.
:)
B.T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!